Πανικός έξω από σχολείο στου Ρέντη: 85χρονος απείλησε με αεροβόλο μαθητές γιατί τον ενοχλούσαν

σχολείο

ΦΩΤΟ αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Σκηνές πανικού επικράτησαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (26/2) έξω από σχολείο στου Ρέντη, όταν ένας 85χρονος φέρεται να απείλησε με αεροβόλο όπλο μαθητές… επειδή τον ενοχλούσαν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 12:08 το μεσημέρι, έξω από το 3ο Γυμνάσιο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Η καταγγελία της διευθύντριας του σχολείου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως προκύπτει από την καταγγελία της διευθύντριας του σχολείου, ένας περίοικος φέρεται να προέταξε όπλο με σκοπό να εκφοβίσει μαθητές που βρίσκονταν έξω από το σχολικό συγκρότημα και στη συνέχεια ξαναμπήκε στο σπίτι του.

Προσήχθη ο 85χρονος, άφαντο το όπλο

Η διεύθυνση ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι προσήγαγαν τον 85χρονο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί το εν λόγω όπλο.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ανέφερε η διευθύντρια στους αστυνομικούς, υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό όπου καταγράφεται το περιστατικό. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός μαθητή ή άλλου προσώπου.

Στο σημείο μετέβη ο διοικητής Ασφαλείας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.