Πανεπιστήμιο Πάτρας: Σοκαριστική υπόθεση bullying σε φοιτητή – «Όλοι σε θέλουν νεκρό»

Μία υπόθεση άγριου bullying σε φοιτητή σοκάρει το Πανεπιστήμιο Πάτρας. Όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα pelop.gr, 23χρονος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών καταγγέλλει bullying ενώ κάνει λόγο για απειλές που δέχεται. Ο φοιτητής  αναγκάστηκε να αφήσει τη σχολή του και να αλλάξει Πανεπιστήμιο, ενώ άγνωστοι, στις αρχές Ιανουαρίου, έγραψαν έξω από τον τοίχο του σπιτιού του με σπρέι «Όλοι σε θέλουν νεκρό».

Τον περασμένο Νοέμβριο ο 23χρονος φοιτητής, που έφτασε στο σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του, είχε μιλήσει δημόσια για το bullying που υφίσταται από συμφοιτητές του όταν ήταν στο ΕΚΠΑ.

Ο 23χρονος φοιτητής πλέον στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, μετά τη μήνυση που κατέθεσε, αναγκάστηκε να αφήσει τη σχολή του και να κάνει νέο ξεκίνημα σε νέα πόλη και σε νέο Πανεπιστήμιο μακριά από τους ανθρώπους που του έκαναν bullying.

Τονίζει στα «Φοιτητικά Νέα», όπως αναδημοσίευσε το pelop.gr, ότι κατέθεσε μήνυση αρχές Οκτωβρίου κατά γνωστού ατόμου αυτήν τη φορά αλλά δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση, όπως δεν έχει προχωρήσει και η διαδικασία της ταυτοποίησης από μέσα Μαρτίου που κατατέθηκε.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media κατήγγειλε: «Πριν μια ώρα ξύπνησα και σε εξωτερικό τοίχο του σπιτιού μου αντίκρισα αυτό. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά, όταν αποφάσισα να μιλήσω δημόσια για όλα όσα μου έχουν συμβεί δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μετανιώνω για τίποτα απ’ όλα όσα είπα και έκανα. Εμένα δεν με σέβονται ας σεβαστούν τουλάχιστον την οικογένειά μου. Μετά από αυτό το να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού είναι αναπόφευκτο».

.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ