Πανελλαδικές 2017 – Αυτά είναι τα θέματα και οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική, Ανάπτυξη Εφαρμογών

Ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη εβδομάδα των πανελλαδικών εξετάσεων, με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών θα διαγωνιστούν στη Φυσική, ενώ οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΛΥΚΕΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΛΥΚΕΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΛΥΚΕΙΑ

Οι απαντήσεις:

Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάστηκαν στη Φυσική.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στα θέματα της Φυσικής από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.).

Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάστηκαν στο μάθημα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις των θεμάτων στο μάθημα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.).Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάστηκαν στην Ιστορία.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στα θέματα της Ιστορίας από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.).

Οι εκτιμήσεις:

Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάστηκαν σήμερα στο μάθημα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα στο μάθημα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.).

Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάστηκαν σήμερα στη Φυσική.

Δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα στο μάθημα της Φυσικής από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.).

Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάστηκαν σήμερα στην Ιστορία.

Δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα στο μάθημα της Ιστορίας από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ