Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας με αίτημα το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και των πανεπιστημίων αλλά και ενάντια στο νέο νόμο του υπουργείου Παιδείας που μεταξύ άλλων προβλέπει την ίδρυση ειδικής Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος. Φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας, η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ), όπως και σωματεία εκπαιδευτικών έχουν κάνει κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Οι φοιτητές με κεντρικό σύνθημα “Έξω η αστυνομία από τις σχολές μας, ο νόμος Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη θα ανατραπεί” συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνονται στη Βουλή. Σημειώνεται ότι η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει διευκολυντική δίωρη στάση εργασίας για τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια.

Λόγω της κινητοποίησης κλειστές είναι αυτή την ώρα η Σταδίου, η Πανεπιστημίου και η Αμαλίας, ενώ επιβαρυμένη είναι η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ