Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Η ανακοίνωση του «Γεννηματάς» για τους τραυματίες από τα επεισόδια

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το απόγευμα της Παρασκευής (08/03), οι 8 τραυματίες από τα επεισόδια που ξέσπασαν κατά την διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 19-23 ετών.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Έξω από τη Βουλή παραμένουν οι φοιτητές – 16 τραυματίες από τα σοβαρά επεισόδια

Οι φοιτητές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έφεραν τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα.

Επισημαίνεται πως επιπλέον τραυματίστηκε κι ένας δημοσιογράφος του Αθήνα 9,84, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε χτυπήματα από τα ΜΑΤ κατά τα επεισόδια μπροστά από την Βουλή, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Μολότοφ και χημικά μπροστά από τη Βουλή – 8 τραυματίες φοιτητές από τα νέα επεισόδια

Η ανακοίνωση

«Στο νοσοκομείο Γεννηματάς μεταφέρθηκαν μεταξύ 5 με 6 το απόγευμα με το ΕΚΑΒ 8 τραυματίες και 1 με δικό του μέσον από τα επεισόδια που έγιναν στο Σύνταγμα.

Όλοι είναι άνδρες ηλικίας 19 -57 ετών (δύο άτομα 19 ετών, δύο άτομα 22 ετών, ένα άτομο 20 ετών, ένα άτομο 21 ετών, δύο άτομα 23 ετών και ένα άτομο 57 ετών).

Όλοι υποβλήθηκαν σε ακτινολογικό έλεγχο και εξετάσεις από νευροχειρουργούς για τραύματα κεφαλής και έπεται εξέταση από οφθαλμίατρο για την δακρύρροια συνέπεια των δακρυγόνων.

Η κατάστασή τους είναι ελεγχόμενη και δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ