Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη 38χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης – Την προσέγγισε μέσω αγγελίας για ένα γατάκι

Στη σύλληψη ενός 38χρονου, που κατηγορείται για τον βιασμό μίας ανήλικης τον Μάιο του 2025, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ο 38χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, δυνάμει σχετικού εντάλματος.

Η ανάρτηση στα social media

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι τον περασμένο Μάιο προσέγγισε την 14χρονη τότε κοπέλα, μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και η οποία αφορούσε ένα γατάκι.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με την ανήλικη για την υιοθεσία του τετράποδου, ο 38χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοριτσιού χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα. Μάλιστα, της είπε ότι θα μπορούσε να γίνει μοντέλο και ότι εκείνος μπορούσε να την φωτογραφίσει, ώστε να το κάνει πράξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 38χρονος φέρεται να προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 14χρονης, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν ανήλικη.

Μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK