Παλαιό Φάληρο: Νέα στοιχεία για την τραγωδία με την 78χρονη – Ο γιος είχε προσπαθήσει να σκοτώσει και τον πατέρα του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 78χρονης, στο Παλαιό Φάληρο. Οι αρχές ενημερώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ότι ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι, είδαν την 78χρονη νεκρή, ωστόσο, αντιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Ο γιος της ήταν, επίσης, στο σπίτι. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 48χρονος γιος φαίνεται να είναι ο δράστης. Η άτυχη 78χρονη έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στην καρδιά, ενώ ο γιος είχε αυτοτραυματιστεί στις φλέβες, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είχε προσπαθήσει να ανάψει φωτιά με αναπτήρα σε δύο διαφορετικά σημεία του διαμερίσματος.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν, τον περιγράφουν ως “καλό παιδί”. Το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά του, αλλά δεν περίμεναν να υπάρξει μία τέτοια τραγική κατάληξη. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, και στο παρελθόν είχε δείξει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όταν ο πατέρας του ζούσε, είχε προσπαθήσει να τον σκοτώσει με μία κυνηγετική καραμπίνα, όπως μεταδόθηκε.

Οι αστυνομικοί δεν κατόρθωσαν να συνεννοηθούν με τον καθ’ ομολογίαν μητροκτόνο, ούτε στιγμή. Για τον λόγο αυτό ενημέρωσαν τον εισαγγελέα, ο οποίος με προφορική εντολή διέταξε να εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική. Ο 48χρονος είχε παντρευτεί σε μικρή ηλικία και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ωστόσο, κάποια στιγμή χώρισε. Τα τελευταία χρόνια διέμενε στο πατρικό του σπίτι, μαζί με τη μητέρα του.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ