Παλαιό Φάληρο: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του άνδρα που σκότωσε την μητέρα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Θρίλερ τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Παλαιό Φάληρο, όπου μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μετά την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε. Η 78χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπαλκόνι, ενώ τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε και ο γιος της. 

Για την υπόθεση προσήχθη από την πρώτη στιγμή ο 48χρονος γιος της ηλικιωμένης, που μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Λίγο αργότερα η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε ότι η 78χρονη έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από τα στοιχεία προέκυψε ότι ο γιος της αφού την μαχαίρωσε δύο φορές στον θώρακα – κοντά στην καρδιά – αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του, πιθανότατα με το ίδιο μαχαίρι.

Ο 48χρονος, δεν έχει μπορέσει ακόμα να εξηγήσει στους αστυνομικούς για ποιον λόγο σκότωσε την μητέρα του, καθώς βρίσκεται σε παραλήρημα. Κλήθηκε μάλιστα ειδικός για να αξιολογήσει την ψυχική κατάστασή του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγο διατάχθηκε από τον εισαγγελέα ο εγκλεισμός του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων υπήρχαν συχνοί καυγάδες και επεισόδια στην οικογένεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ