Παίρνουν σειρά οι δημοτικοί υπάλληλοι

Με τις καταθέσεις δημοτικών υπαλλήλων συνεχίζεται για 11η μέρα στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Παίρνουν σειρά οι δημοτικοί υπάλληλοι

Με τις καταθέσεις δημοτικών υπαλλήλων συνεχίζεται για 11η μέρα στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Αυτή την εβδομάδα -η 6η από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας- έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δύο συνεδριάσεις, σήμερα και αύριο.

Μέχρι στιγμής, έχει εξεταστεί μόλις μία μάρτυρας, η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά, η οποία στο τέλος της μαραθώνιας εξέτασής της, δέχθηκε τα πυρά από μερίδα των συνηγόρων υπεράσπισης.

Μάλιστα, οι εντολείς του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου, Μιχάλη Λεμούσια, κατέθεσαν σε βάρος της -για λογαριασμό του εντολέα τους- μήνυση για ψευδορκία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.