Παγκράτι: Η συγκλονιστική μαρτυρία της γειτόνισσας για την πτώση της 36χρονης – “Θα την έπαιρνε μαζί της στον γκρεμό”

Τα όσα συνέβησαν την μοιραία ημέρα που η 36χρονη επιχείρησε να περάσει από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να βρει τραγικό θάνατο, περιγράφει η γειτόνισσά της, στην πολυκατοικία στο Παγκράτι. Πρόκειται για την γυναίκα στο διαμέρισμα της οποίας μπήκε η 36χρονη το απόγευμα της Δευτέρας, θέλοντας να περάσει από το συγκεκριμένο μπαλκόνι στο δικό της, ώστε να πάρει μία τσάντα που είχε ξεχάσει. Η γειτόνισσα περιγράφει σοκαρισμένη τον τρόμο που βίωσε η ίδια και η κόρη της. 

“Ναι μεν είναι δίπλα δίπλα, αλλά είχε μια ντουλάπα που η απόσταση του, από τη μια βεράντα στην άλλη, ήταν ένα μέτρο. Πώς να πηδήξει;” ανέφερε η γειτόνισσα της άτυχης 36χρονης στο LIVE NEWS στο Mega. Η νεαρή γυναίκα είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα της, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι από το δίπλα διαμέρισμα.

Η γειτόνισσα του διπλανού διαμερίσματος, περιγράφει το πώς έγινε το τραγικό συμβάν. “Από τη δική μου τη βεράντα, για να πας στην άλλη τη βεράντα, έπρεπε να δρασκελίσεις ένα μέτρο για να βγεις από τη δική μου τη βεράντα, με το ένα πόδι να πας στο άλλο πόδι… μπορεί να πηδήξει μια γυναίκα με φουστάνι και σαγιονέρες; Μπορεί να πηδήξει στο ένα μέτρο;“, τόνισε.

Παρά το γεγονός ότι η κόρη της γειτόνισσας, προσπάθησε να την αποτρέψει, η 36χρονη δεν την άκουσε και αναστατωμένη που δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, αποφάσισε να πηδήξει.

Τη στιγμή που η 36χρονη πάτησε το πόδι της στο μάρμαρο του μπαλκονιού και προσπάθησε να πατήσει με τα δύο της πόδια για να περάσει το κάγκελο, υποχώρησε κομμάτι της άκρης του τσιμεντένιου μπαλκονιού μαζί με το μάρμαρο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Το χέρι της κρατούσε σφικτά η κόρη της γειτόνισσας. Τη στιγμή που η 36χρονη έπεφτε, η ίδια γλίτωσε από θαύμα, καθώς για κλάσματα δευτερολέπτου κατάφερε να κρατηθεί και να μην παρασυρθεί στην “βουτιά θανάτου”.

“Και το παιδί μου έχει πανικοβληθεί, έχει στεναχωρηθεί, έχει κλονιστεί. Πώς δεν πήρε το παιδί μου, με το χέρι που το κρατούσε συνέχεια και την κράταγε σφιχτά-σφιχτά… Μου λέει το παιδί μου: ‘Μάνα, μου κράταγε το χέρι… έπεφτε στο κενό, φώναξα βοήθεια και αυτή μου κράταγε το χέρι και έφευγε’, μου λέει. ‘Πώς δεν με πήρε μαζί της…’. Θα την έπαιρνε μαζί της και αυτή στον γκρεμό» συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Η κηδεία της 36χρονης έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Νάξο, με την οικογένεια της και τους φίλους της, να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν, το πώς η γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ