Παγκράτι: 5 συλλήψεις για τη ληστεία σε χρηματαποστολή – Τι βρέθηκε στα κρησφύγετα των μελών της συμμορίας

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τη ληστεία σε χρηματαποστολή στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να περάσει χειροπέδες σε πέντε άτομα, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας από 46 έως 53 ετών.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη συμμορία βρισκόταν στο μικροσκόπιο των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., καθώς είχαν πληροφορίες ότι κάνει τέτοιου είδους ληστείες. Είδαν λοιπόν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι ταιριάζει ο σωματότυπος των δραστών με τα άτομα που υποπτεύονταν. Έτσι, αξιοποιώντας υλικό και πληροφορίες, εντόπισαν τα δύο κρησφύγετα των δραστών.

ληστεία Παγκράτι

Άνδρες του Τμήματος Διαρρηκτών και της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν ταυτόχρονη επιχείρηση σε Κορυδαλλό και Άγιο Δημήτριο, όπου βρίσκονταν τα δύο κρησφύγετα και κατάφεραν να συλλάβουν τα μέλη συμμορίας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλια και 230.000 ευρώ, δηλαδή το ποσό είχαν κλέψει νωρίτερα στο Παγκράτι.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι οι 5 συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για ληστείες τραπεζών και χρηματαποστολών σε Αττική και επαρχία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ