Ουρές σε διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, λόγω της εξόδου των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, στα διόδια που βρίσκονται στο ύψος της Θήβας στο ρεύμα προς Λαμία, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του enikos.gr, όλα τα ταμία είναι με εισπράκτορα και ένα με fast pass και εισπράκτορα. “Από την εξυπηρέτηση πελατών με την οποία επικοινώνησα μου είπαν ότι όταν έχει κίνηση υπάρχει σε όλα τα γκισέ υπάλληλος. Στο fast pass, όμως, προπληρώνουμε, χωρίς έκπτωση για να περνάμε γρήγορα όταν έχει κίνηση, όχι όταν δεν έχει”, αναφέρει.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ