Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη ως διαιτητής – “Η καλύτερη στιγμή στα γήπεδα ήταν όταν γνώρισα τον άνδρα μου”

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν διαιτητής ποδοσφαίρου και εντός των γηπέδων γνώρισε τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Η 33χρονη που σήμερα κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, είχε δώσει συνέντευξη σε τοπικό μέσο μιλώντας για την απόφασή της να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Αν και όπως είπε είναι ένα άθλημα που δεν της αρέσει και δεν την αντιπροσωπεύει, από μικρή ήταν στα γήπεδα εξαιτίας του παππού της, του θείου της και του μπαμπά της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει πως η καλύτερη στιγμή στα γήπεδα είναι όταν γνώρισε τον σύζυγό της. “Ήταν των Φώτων στο γήπεδο των Προσφυγικών. Ήταν τερματοφύλακας και συνεχώς μιλούσε μ’ εμένα. Έφαγε ένα γκολ αλλά κέρδισε η ομάδα με 7-1”.

Στην συνέχεια της συνέντευξης, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε πως σταμάτησε την διαιτησία εξαιτίας των παιδιών της, ενώ δήλωσε πως σκόπευε στο μέλλον να συνεχίσει και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, ανεβαίνοντας κατηγορία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που τότε ήταν μητέρα δύο παιδιών, δήλωνε για την Τζωρτζίνα πως “είναι τρελαμένη με το ποδόσφαιρο”.  “Με δύο γονείς μέσα στο γήπεδο, κάποια από τις δύο σίγουρα θα το επιλέξει” πρόσθεσε. ”

Να μεγαλώσουν τα παιδιά και από τη νέα χρονιά θα επιστρέψω” δήλωνε στη συνέντευξή της.

Δείτε ολόκληρη της συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου ως διαιτητής ποδοσφαίρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ