Ωρωπός: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 17χρονου ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 17χρονου διανομέα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου, στον Ωρωπό

Δακρυσμένος ψελλίζει μερικές λέξεις, όμως τα λόγια είναι φτωχά. Μόλις έχει φτιάξει το εκκλησάκι στο σημείο κοντά στις παλιές φυλακές Ωρωπού όπου ο 17χρονος γιος του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, εγκαταλείφθηκε και ξεψύχησε μέσα σε λίγες ώρες.

«Μου πήρε το παιδί… Αυτό τίποτε άλλο. Το παιδί μου δεν ξαναγυρνά πίσω», λέει.

«Τον σκότωσε άνθρωπος, τον εγκατέλειψε, τον πήραν αυτόφωρο και τώρα τον βγάζουν έξω. Εγώ, σαν πατέρας τι πρέπει να κάνω;», προσθέτει ο πατέρας του 17χρονου.

Ο Βασίλης εργαζόταν ως ντελιβεράς για να βοηθήσει την οικογένειά του. Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ από το αντίθετο ρεύμα. «Βγήκε ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα και το παρέσυρε. Και ο οδηγός του ΙΧ ήταν πιωμένος» λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε καταναλώσει αλκοόλ. Εγκατέλειψε τον άτυχο νεαρό αβοήθητο στον τόπο του δυστυχήματος.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε. Το πρωί όμως που ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ο ίδιος ανακάλεσε και εμφανίστηκε τελικά ο οδηγός που πραγματικά προκάλεσε το δυστύχημα.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

«Ακούμε έναν φοβερό θόρυβο. Πεταγόμαστε πάνω και βλέπουμε αυτό το παλικαράκι πάνω στα κάγκελα», λέει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Ένα σπασμένο κοντέρ και τα λουλούδια δίπλα στην άμορφη μάζα σιδερικών μαρτυρούν πως συντελέστηκε μια ανείπωτη τραγωδία.

«Ήταν τόσο μικρό παιδάκι. Μόλις 17 χρονών. Διασκορπιστήκανε τα πάντα. Μέχρι και μέσα στον αυλή έπεσαν κομμάτια».

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο με τον 17χρονο αιμορραγεί πάνω στην άσφαλτο. «Όχι, δεν ήρθε γρήγορα, έκανε μισή ώρα. Παίρναμε συνεχώς τηλέφωνα να έρθουν. Τελικά τον πήρανε αλλά ήταν σε άθλια κατάσταση».

Μιλούν για έναν δρόμο σκοτεινό και επικίνδυνο, που όπως λένε οι κάτοικοι γίνεται η μια προσπέραση μετά την άλλη παρά την διπλή διαχωριστική γραμμή.

Μαθητής ΕΠΑΛ και χωρίς δίπλωμα

Ο 17χρονος Βασίλης οδηγούσε τη μηχανή χωρίς δίπλωμα αν και όπως λέει στο LIVE NEWS ο πατέρας του, φορούσε πάντα κράνος.

Ένα παιδί του μεροκάματου που δούλευε ως διανομέας ενώ παράλληλα σπούδαζε για να ακολουθήσει το όνειρο του: να γίνει μηχανικός αυτοκίνητων.

«Πήγαινε για μηχανικός αυτοκινήτων. Σπούδασε μηχανολογία. Και παράλληλα δούλευε για να μην βαραίνει με έξοδα την οικογένεια του», είπε ο πατέρας του.

Τραγική ειρωνεία πως ο μεγαλύτερος αδελφός του Βασίλη είχε τραυματιστεί σε τροχαίο μόλις έναν μήνα πριν.

«Έχουμε ακούσει κιόλας πως ο αδελφός του παιδιού πριν ένα μήνα περίπου είχε και αυτός ένα ατύχημα. Έχει μεγάλα τραύματα. Ο αδελφός δεν οδηγούσε στεκόταν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησε μία μηχανή. Μέσα σε ένα μήνα παραλίγο να χάσουν δύο παιδιά όχι ένα».

Οι συμπαίκτες του στον ΠΑΣ Ωρωπού αποχαιρέτησαν τον 17χρονο Βασίλη αναρτώντας μια φωτογραφία από τις ακαδημίες της ομάδας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ