Ωρωπός: Ο 15χρονος περιγράφει πώς δέχτηκε την επίθεση με μαχαίρι από συνομήλικό του – Τι λέει ο πατέρας του

Έσπασε την σιωπή του ο 15χρονος που δέχτηκε επίθεση με σουγιά από συνομήλικό του, το Σάββατο (20/4) στον Ωρωπό. Αρχικά ακούστηκε ότι ο καβγάς έγινε για ένα μπουφάν, ωστόσο, ο ίδιος δίνει άλλη εικόνα, περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη.

«Δεν κατάλαβα κάτι εκείνη τη στιγμή. Ήρθε να με ξαναχτυπήσει αλλά τον έσπρωξα και έπεσε. Μου είπε ένας φίλος μου πως με είχε μαχαιρώσει», αναφέρει αρχικά ο 15χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Παίδων με τραύματα από μαχαίρι. Ο δράστης οδηγήθηκε στο τμήμα, όπως και ο πατέρας του. Ο ανήλικος φέρεται να είχε πετάξει το μαχαίρι σε χωράφι.

Όλα συνέβησαν στο περιθώριο ενός αγώνα, που έπαιζε το θύμα της επίθεσης. «Είχαμε πάει να παίξουμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και είχα πάει να πιώ νερό, και όταν γύρισα ήρθε ένα παιδί και μου λέει “γιατί κολλάς μαγκιές”. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα, “φύγε θέλω να παίξω”. Μου είπε εάν θέλω να βγάλει μαχαίρι και μου το έδειξε. Μου όρμηξε και μου το κάρφωσε στο αριστερό μπράτσο», περιγράφει το θύμα της επίθεσης.

Η μητέρα του ανήλικου είναι συγκλονισμένη. «Πήγα και μου είπαν πως τον μαχαίρωσαν», αναφέρει. Οι γονείς του θύματος σοκαρισμένοι ζητούν να ληφθούν μέτρα και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ ο μαθητής κοιτάει μπροστά.

Ελπίδα της πολύτεκνης οικογένειας είναι να επανέλθει η ηρεμία και η ζωή τους να συνεχιστεί κανονικά.

«Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά παιδιά που κυκλοφορούν με μαχαίρια»

Ο 15χρονος μίλησε και σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή LIVE NEWS.

«Είναι καλά το χέρι μου. Το παιδί το γνώρισα φατσικά γιατί τον έβλεπα και άλλες φορές εκεί για να παίξει. Μερικές αντιπαραθέσεις πάνω στο παιχνίδι είχαμε μόνο. Δεν μπορώ να απαντήσω με ακρίβεια, αλλά πιστεύω πως υπάρχουν πολλά παιδιά που κυκλοφορούν με μαχαίρια. Συνήθως τα έχουν για να φοβίσουν τους άλλους».

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του ανήλικου. «Η μητέρα του παιδιού επικοινώνησε μαζί μου. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως ήταν η άτυχη στιγμή. Με ρώτησε πώς βρέθηκε το μαχαίρι πάνω στο δικό της παιδί. Ο πατέρας είναι κρατούμενος με το παιδί. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν γνωρίζω πού ακριβώς μένει το παιδί, εγώ δεν το γνώριζα. Το παιδί δεν μιλούσε καθόλου σε κανέναν, μόνο στους ανακριτές».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ