Ορκωμοσία σε Στρατό και Αεροπορία με αποστάσεις λόγω κορονοϊού – ΦΩΤΟ

Του Χρήστου ΜαζανίτηΤηρώντας αυστηρά τα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό, με αποστάσεις αλλά και χωρίς την παρουσία συγγενών ή φίλων πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2020 Δ΄ ΕΣΣΟ.

Οι σχετικές τελετές έλαβαν χώρα στις 5 και 6 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, μεταξύ άλλων:

Επιπλέον, η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική στα στρατιωτικά πρατήρια, στα κουρεία/κομμωτήρια, στα στρατιωτικά φαρμακεία, στις επιχειρήσεις τροφίμων, στις στρατιωτικές λέσχες, σε όλους τους χώρους εστίασης (ΚΨΜ, κυλικεία κλπ.), στους χώρους γραφείων (όταν υπάρχει επαφή με το κοινό), τόσο για το προσωπικό όσο και για το κοινό.

Η ίδια εικόνα και στην ορκωμοσία των κληρωτών της Δ’ ΕΣΣΟ 2020, στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχου (Ι) Πέτρου Χατζήρη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές.

Exit mobile version