Οργή στα social media για τους φαντάρους που πέταξαν τον σκύλο στον γκρεμό – ΦΩΤΟ

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού αλλά και από τη δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ταυτοποίηση των δύο φαντάρων που κακοποίησαν το άτυχο σκυλάκι σε φυλάκιο του ελληνικού στρατού χρήστες του διαδικτύου έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν την ταυτότητα των βασανιστών.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο προφίλ που διατηρεί στο instagram ο ένας από τους δύο φαντάρους τα σχόλια των χρηστών είναι ενδεικτικά της αγανάκτησης που προκάλεσαν οι απαράδεκτες πράξεις τους. Τα περισσότερα μηνύματα είναι υβριστικά ενώ όλοι ζητούν την παραδειγματική τους τιμωρία από τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικούς μήνες στο φυλάκιο Πληκατίου στο Στρατόπεδο της Κόνιτσας στο νομό Ιωαννίνων και κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η τύχη του σκύλου μετά τον βασανισμό.

Επίσης δεν είναι γνωστό εάν οι φαντάροι που δεν δίστασαν να πετάξουν στο γκρεμό τον σκύλο υπηρετούν ακόμα ή όχι. Εάν υπηρετούν αναμένεται να οδηγηθούν στο στρατοδικείο ενώ εάν έχουν ολοκλήρωση την στρατιωτική τους θητεία θα δικαστούν στα ποινικά δικαστήρια.

Οι αρχές εκτιμούν ότι θα φτάσουν πολύ γρήγορα στον εντοπισμό του άτυχου ζώου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ