Ορχομενός: Μοναχός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε ποδηλάτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το απόγευμα της Παρασκευής (9/6) όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στον Ορχομενό Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς – Κάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος μοναχός, κινούμενο στο ρεύμα προς Λιβαδειά παρέσυρε τον 69χρονο ποδηλάτη. Ο άτυχος άνδρας ήταν από τη Ρουμανία και διέμενε μόνιμα στον Ορχομενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος είχε βγει από έναν χωματόδρομο και προσπάθησε να διασχίσει κάθε την επαρχιακή οδό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο.

Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς. Έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή, καθώς και διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στο ΙΧ και το ποδήλατο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λιβαδειάς που διέταξε τη μη σύλληψη του οδηγού του ΙΧ. Ο 44χρονος μοναχός υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.