Ορχομενός: Μοναχός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε ποδηλάτη

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το απόγευμα της Παρασκευής (9/6) όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στον Ορχομενό Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς – Κάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος μοναχός, κινούμενο στο ρεύμα προς Λιβαδειά παρέσυρε τον 69χρονο ποδηλάτη. Ο άτυχος άνδρας ήταν από τη Ρουμανία και διέμενε μόνιμα στον Ορχομενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος είχε βγει από έναν χωματόδρομο και προσπάθησε να διασχίσει κάθε την επαρχιακή οδό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο.

Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς. Έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή, καθώς και διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στο ΙΧ και το ποδήλατο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λιβαδειάς που διέταξε τη μη σύλληψη του οδηγού του ΙΧ. Ο 44χρονος μοναχός υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ