Ορατή από τα Δερβενοχώρια η φωτιά στα Βίλια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε ύφεση είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στα Βίλια, και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάζα Αττικής.

Στην περιοχή συνεχίζουν να επιχειρούν 167 πυροσβέστες με 60 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο ομάδων πεζοπόρων τμημάτων, της δύναμης που έχει διαθέσει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας με 61 πυροσβέστες και 18 οχήματα από τη Ρουμανία, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής.

Όταν το μεσημέρι εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στη δασική περιοχή που είναι γεμάτη από πεύκα, στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι που έφταναν τα 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα στην Πυροσβεστική να σημάνει συναγερμός και η κινητοποίηση να είναι άμεση. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις.

Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε φωτογραφίες όπου η φωτιά στα Βίλια είναι ορατή από τα Δερβενοχώρια.

Βίλια φωτιά αναγνώστης

φωτιά Βίλια αναγνώστης

φωτιά Βίλια αναγνώστης

φωτιά Βίλια - αναγνώστης

φωτιά Βίλια - αναγνώστης

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ