Οπαδοί Φιορεντίνα: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και προσυγκέντρωση στο ΟΑΚΑ με αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Με κάθε τρόπο και μέσο φτάνουν στην Αθήνα οι οπαδοί της Φιορεντίνα για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα στον μεγάλο τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας ήρθαν στην χώρα μας με πτήσεις μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, με πλοίο μέσω Ανκόνας που έφτασε λίγο πριν τις 16:00 στην Πάτρα και με τα δικά τους οχήματα μέσω Αλβανίας.

Οπαδοί Φιορεντίνα

Σύμφωνα με το Mega, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και από το λιμάνι της Πάτρας η αστυνομία σταματάει και συνοδεύει τα αυτοκίνητα των φιλάθλων της Φιορεντίνα.

Οπαδοί Φιορεντίνα

Οπαδοί Φιορεντίνα

Αρκετοί με κασκόλ της αγαπημένης ομάδας τους έκαναν μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και άρπαξαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ακρόπολη λίγο πριν το παιχνίδι.

Οπαδοί Φιορεντίνα

Η προσυγκέντρωση των Ιταλών οπαδών θα γίνει στο ΟΑΚΑ και μετά συνοδεία της αστυνομίας θα μεταφερθούν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οπαδοί Φιορεντίνα

Οι παίκτες της Φιορεντίνα βρίσκονται στο ξενοδοχείο τους σήμερα επί της Λεωφόρου Συγγρού και λίγο πριν τις 20:00 το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσουν για την Νέα Φιλαδέλφεια με ισχυρή αστυνομική συνοδεία.

Οπαδοί Φιορεντίνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ