Οπαδική βία: Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 4 κατηγορούμενους – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους, οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους της πρώτης μεγάλης δικογραφίας που σχηματίστηκε από τη δικαιοσύνη για την οπαδική βία. Πρόκειται για οπαδούς του Παναθηναϊκού, στους οποίους αποδίδονται περισσότερες από 15 επιθέσεις σε βάρος συνδέσμων και φιλάθλων του Ολυμπιακού, σε Αθήνα και Πειραιά.

Της Άννας Κανδύλη 

Μεταξύ αυτών, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, είναι και η 27χρονη γυναίκα, που φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Στον κατηγορούμενο, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευση εμφάνισης σε συνδέσμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία τους και οι τέσσερις παραδέχτηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε οπαδούς αντιπάλων ομάδων, αρνήθηκαν όμως τις ληστείες, την συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τους εμπρησμούς και την κατοχή εκρηκτικών, που τους αποδίδεται.

Να σημειωθεί ότι συνολικά οι κατηγορούμενοι για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι 24, ενώ παραδόθηκε σήμερα και ο ένας εκ των δύο που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ