Ομολόγησε το άγριο έγκλημα ο Πακιστανός

Ομολόγησε το άγριο έγκλημα ο Πακιστανός

 

Ένας 23χρονος πακιστανικής υπηκοότητας συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας του  του 56χρονου γυναικολόγου και της συζύγου του στο Αλιβέρι. Συνελήφθησαν ακόμα έξι ομοεθνείς του για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 23χρονος τις τελευταίες ώρες είχε προσαχθεί και ανακρινόταν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο Πακιστανός εργαζόταν  μέχρι την περασμένη εβδομάδα περιστασιακά ως κηπουρός και οικιακός βοηθός στο σπίτι του ζευγαριού. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε προφορικά στους αστυνομικούς ότι δεν είχε άλλη δουλειά στην χώρα και δεν μπορούσε να ζήσει,οπότε αποφάσισε να τους ληστέψει. Γνώριζε ότι ο 56χρονος άνδρας είχε τις πιστωτικές του κάρτες σε ένα τσαντάκι από τις οποίες θα έκανε ανάληψη.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είχε κανονίσει να φύγει για το Πακιστάν στις 6 Ιουνίου.Όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί δεν περιορίστηκε στη ληστεία και σκότωσε το ζευγάρι εκείνος απάντησε ότι το έκανε επειδή τον γνώριζαν.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν η κόρη του ζευγαριού που δολοφονήθηκε δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή με τους γονείς μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις και ειδοποίησε την αστυνομία.

 Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες. Στη συνέχεια πήδηξαν τη μάντρα και αντίκρυσαν πρώτα την 54χρονη γυναίκα νεκρή στην αυλή του σπιτιού. Η γυναίκα, συνταξιούχος τραπεζικός, ήταν χτυπημένη στο κεφάλι, πιθανότατα με μία πλάκα τσιμέντου, Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα νεκρό και τον 56χρονο σύζυγό της. Ο άτυχος άνδρας, γυναικολόγος-μαιευτήρας έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό.

 Αύριο θα γίνει ενημέρωση και παρουσίαση της υπόθεσης από την αστυνομία.

 

Πηγή φωτογραφιών:eviazoom.blogspot.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ