Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στον ανακριτή για να απολογηθεί σήμερα ο 34χρονος Αιγύπτιος

Η κακοποίηση και η ομηρία της πρώην συντρόφου του έχει προκαλέσει σοκ και οργή. Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει ο 34χρονος Αιγύπτιος που κατηγορείται ότι κακοποίησε την πρώην σύντροφό του και την κρατούσε όμηρο στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Ο δράστης την Κυριακή οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Άγιος Παντελεήμων - ομηρία

Συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε η 31χρονη – «Ανησυχεί για τη ζωή της»

Συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε χθες η 31χρονη, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ομηρίας από τον πρώην σύντροφό της.

Η γυναίκα μετέβη στα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης και περιέγραψε στις Αρχές τον εφιάλτη που βίωνε τους τέσσερις τελευταίους μήνες, που είχε συνάψει σχέση με τον 34χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος της επιτέθηκε και την ξυλοκόπησε.

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος της 31χρονης τόνισε ότι η γυναίκα φοβάται για τη ζωή της, εάν ο δράστης δεν προφυλακιστεί. “Ανησυχεί πάρα πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Αν δεν προφυλακιστεί ο θύτης, ανησυχεί πολύ για τη ζωή της. Αν δεν αποδώσει η ελληνική δικαιοσύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση την προσωρινή κράτηση, ανησυχώ κι εγώ πολύ για το κατά πόσο θα καταφέρει αυτή η γυναίκα να επιβιώσει”, τόνισε.

Άγιος Παντελεήμονας: Το σκληρό βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 31χρονης με καταγωγή από τη Βουλγαρία από τον πρώην σύντροφό της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό, έχει τραβηχτεί από τον 34χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος μάλιστα μετέδωσε την κακοποίηση της γυναίκας live μέσω Facebook σε φίλους του.

Τις εικόνες είδε και το 7χρονο παιδί της γυναίκας. Στο βίντεο καταγράφεται ο δράστης να την χτυπά με γροθιές και να την αρπάζει από τα μαλλιά. “Εγώ είμαι ο άνδρας”, ακούγεται να λέει.

Ο 34χρονος άρπαξε την γυναίκα από το σπίτι όπου εργάζεται ως οικιακή βοηθός, στο Γαλάτσι, μπροστά στην αδελφή και τον εργοδότη της, που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Στην συνέχεια, την έβαλε σε ταξί και την πήγε στο σπίτι του, στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου την ξυλοκόπησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ