Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής ο 63χρονος ορειβάτης, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια ανάβασης στον Όλυμπο.
Η επιχείρηση της μεταφοράς του από την περιοχή Λιβαδάκι Ολύμπου βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 18 πυροσβέστες από τις Π.Υ. Κατερίνης, Π.Υ Λιτοχώρου, 2ης και 8ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Σύμφωνα με το voria.gr, o 63χρονος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, παθολογικής φύσης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που βρίσκονταν μαζί του κάλεσαν σε βοήθεια μέσω τηλεφώνου.
Σε εξέλιξη επιχείρηση για την μεταφορά ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από την περιοχή Λιβαδάκι Ολύμπου. Επιχειρούν 18 πυροσβέστες από τις Π.Υ. Κατερίνης, Π.Υ Λιτοχώρου, 2ης και 8ης Ε.Μ.Α.Κ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 11, 2020