Όλγα Πολίτη: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης για τον εκβιασμό της με ψεύτικες φωτογραφίες

H Όλγα Πολίτη μιλώντας στη Realnews είχε επισημάνει ότι οι δράστες της επίθεσης είχαν ως στόχο να την πλήξουν σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

«Όλο αυτό κάπου αποσκοπεί. Επιδιώκουν την καλλιέργεια ενός καθεστώτος εκφοβισμού και ανασφάλειας. Να αποδομήσουν την ύπαρξη, την προσωπικότητά μου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι κακοποιούν και βιάζουν την ψυχή μου. Αυτά ήταν τα πρώτα συναισθήματα που με κατέλαβαν όταν ήρθα αντιμέτωπη με την αισχρή και χυδαία επίθεση σε βάρος μου», είχε δηλώσει στην εφημερίδα η δημοτική σύμβουλος και ηθοποιός.

«Η κυρία Πολίτη θα δικαιωθεί αλλά η ρετσινιά μένει»

«Έχει ταυτοποιηθεί ήδη ο πρώτος από αυτούς που μεθόδευσαν και εκτέλεσαν αυτή την πράξη, γιατί δεν είναι μόνο ένας», είπε ο δικηγόρος της μιλώντας στον Αlpha. Ο κ. Αλεξανδρής πρόσθεσε ότι οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν «την ηθική μιας γυναίκας με ανώνυμα emails και πληρωμένες καταχωρήσεις».

«Το γαργαλιστικό περιεχόμενο εξιτάρει τον μέσο άνθρωπο. Η κυρία Πολίτη θα δικαιωθεί αλλά η ρετσινιά μένει σε τέτοιου είδους θέματα. Μέχρι τότε θα λοιδορείται, θα συκοφαντείται και θα γίνετε αντικείμενο κουτσομπολιού», υπογράμμισε παράλληλα ο δικηγόρος της.

«Ο σεξισμός και το bullying μας αφορούν όλους. Αν μια γυναίκα αποφασίσει να κάνει μια γυμνή φωτογράφηση δεν είναι κακό. Αυτό δεν την αποκλείει από το να είναι επιχειρηματίας, πολιτικός», δήλωσε από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι εκείνη στις φωτογραφίες.

«Επειδή στα emails αναφέρουν για σκάφη, καθώς ασχολούμαι με το yachting, προσπαθούν να βλάψουν και τη δουλειά μου, όχι μόνο την πολιτική μου ιδιότητα», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες. Θα ήθελα να μου στείλουν κι άλλα όσες έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο. Να μην φοβούνται να μιλήσουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ