Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι να κάνουν το εμβόλιο

Μήνυμα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σε συνέντευξη του στο MEGA.

“Είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι να κάνουν το εμβόλιο. Δεν υπάρχει καμία εύλογη δικαιολογία” τονίζει.

“Από αυτή τη θέση και με αυτή τη συνέντευξη στο πατρικό μου σπίτι, κάνω και πάλι έκκληση σε όσους μας παρακολουθούν και οι ίδιοι να εμβολιαστούν άνευ επιφυλάξεως και τους φίλους και συγγενείς τους να παρακινήσουν για να κάνουν το εμβόλιο, για να αποφύγουν ενδεχομένως σοβαρούς κινδύνους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στον θάνατο” σημείωσε ο Πατριάρχης.

“Εμείς ως εκκλησία, ως θρησκεία, ως Οικουμενικό Πατριαρχείο ειδικότερα, σεβόμαστε την επιστήμη, τους εκπροσώπους της επιστήμης, τα ευρήματα και τις ανακαλύψεις της επιστήμης και συμμορφώνουμε τη ζωή μας προς αυτά” πρόσθεσε.

Όσον αφορά τους αρνητές της πανδημίας και τους αντιεμβολιαστές, είπε ότι “δεν σκέπτονται σωστά και δεν σκέπτονται λογικά και αδικούν και τον εαυτό τους και συνανθρώπους τους, με τους οποίους συναναστρέφονται. Διότι μπορεί να μεταδώσουν τον κορονοϊό στους συνανθρώπους τους χωρίς να το καταλάβουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.