Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα- Σήμερα η κηδεία της 48χρονης – ΦΩΤΟ

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε κι έλαβε ο 45χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη 48χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, η κηδεία της άτυχης γυναίκας, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, ενός 14ρονου αγοριού από τη σχέση της με τον 45χρονο και δύο ακόμη παιδιών από προηγούμενο γάμο, θα γίνει σήμερα.

Όλα έγιναν το Σάββατο, όταν η αστυνομία εξιχνίασε ένα αποτρόπαιο έγκλημα με δράστη έναν 45χρονο ο οποίος έπνιξε τη σύζυγό του στην μπανιέρα του σπιτιού τους και εν συνεχεία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 45χρονος επιτέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην γυναίκα του και αφού την έδεσε στην συνέχεια την οδήγησε με τη βία στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα.

Ο δράστης έβαλε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό, μέχρι η γυναίκα να εκπνεύσει. Αμέσως μετά ο 45χρονος πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο κρεβάτι ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει με ξυράφι της φλέβες του.

Οι γείτονες που είχαν αντιληφθεί πως κάτι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού, ειδοποίησαν την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα βρήκαν αιμόφυρτο τον 45χρονο δίπλα στη νεκρή σύζυγό του.

Αμέσως μετά ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια Πατρών όπου και κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παθολογική ζήλεια για τη γυναίκα του ώθησε το δράστη να προβεί στο έγκλημα ενώ ο 45χρονος φέρεται να είχε πει σε άτομα του περιβάλλοντός του ότι θα επιχειρούσε να κάνει κακό στη σύντροφό του.

Δείτε τα προφητικά μηνύματα της 48χρονης στο facebook:

Πηγή φωτο: patratora.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα επειδή τη ζήλευε

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ