Οικογενειακή τραγωδία – Μητέρα και γιος πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Λέσβος από τον θάνατο ενός 53χρονου άνδρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά από τον θάνατο της 88χρονης μητέρας του.

Σύμφωνα με το LesvosPost, η 88χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης στην κατοικία της επί της οδού Μυ­ρογιάννη στη Μυτιλήνη της Λέσβου, ενώ χθες, Πέμπτη, βρέθηκε νεκρός σε συγγενικό του σπίτι όπου φιλο­ξενούνταν ο γιος της.

Ο 54χρονος, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, αντι­μετώπιζε τους τελευταίους μή­νες προβλήματα υγείας και ενδεχομένως η απώλεια της μη­τέρας του να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τραγική κατάληξη.

Ο 54χρονος είχε φιλοξενηθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι και χθες, που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του συγγενικού του προσώπου, όταν ο υπεύθυνος για την νεκρώσιμη ακολουθία της μητέρας του, τον αναζήτησε, ώστε να διευθετηθούν οι διαδικασίες για την κηδεία της μητέρας του.

Η Αστυνομία αποδίδει το θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια, απο­κλείοντας το ενδεχόμε­νο της αυτοκτονίας για το γιο της. Ωστόσο, αναμένεται να επι­βεβαιωθεί και επίσημα μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκρο­τομής που θα διενεργηθεί από τον Ιατροδικαστή Μυτιλήνης στο νεκροτομείο του Βοστάνει­ου.

Πηγή πληροφοριών: lesvospost

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ