Οικιακή βοηθός κακοποιούσε 90χρονη που κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα – Την κατέγραψε σε βίντεο ο γιος της

Εξοργιστικές είναι οι σκηνές από το μαρτύριο που βίωνε στα χέρια της οικιακής της βοηθού μία 90χρονη, η οποία τελικά κατέλεξε.

Δεν το χωράει ο νους, τα όσα είδε ο γιος της ηλικιωμένης όταν επέστρεψε από ολιγοήμερες διακοπές. Σε εικόνες που κατέγραψε κρυφή κάμερα, φαίνεται η οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία να χτυπά την 90χρονη μητέρα του με μανία.  Η 90χρονη πέθανε λίγες ημέρες αργότερα. Η οικιακή βοηθός καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης για έκθεση της ηλικιωμένης σε κίνδυνο, με τον γιο της άτυχης γυναίκας να την κατηγορεί ότι δολοφόνησε τη μητέρα του. «Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA ο γιος της 90χρονης.

Η φρίκη στην κάμερα

Ο γιος της 90χρονης ήταν διακοπές και όταν επέστρεψε, η μητέρα του ήταν σε τραγική κατάσταση. Το υλικό από την κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι της μητέρας του, επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη. Η γηροκόμος, που είχε προσλάβει για να φροντίζει την μητέρα του, φαίνεται να την χτυπά. Η ηλικιωμένη ακούγεται να πονάει ανήμπορη να αντιδράσει.

«Όταν γύρισα μου είπε ότι την χτύπαγε, έβαλα κάμερες, το διαπίστωσα». Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο γιος της 90χρονης, ακόμη κι η γιατρός που κάλεσε να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα την κακομεταχειριζόταν και αμελούσε τη φροντίδα της. «Δεν υπήρχε σημείο που να μην την έχει χτυπήσει».

Όταν η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε 7χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, επειδή η οικιακή βοηθός δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία. «Με ενδιαφέρει να τιμωρηθεί, δεν έχω λάβει απάντηση στο “γιατί”».

Ο γιος της 90χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία της οικιακής βοηθού, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό την Δευτέρα. «Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ