Οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στην Αίγινα στον ΑΝΤ1: Ζητάμε δικαίωση -ΒΙΝΤΕΟ

Δικαίωση ζητούν 2,5 χρόνια μετά οι συγγενείς των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και ξεσπούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η δικαίωση. Μήπως βγάλουμε κάποια στιγμή άκρη και δικαιωθούμε ως οικογένεια. Βέβαια, δεν θα έρθει πίσω ο αδερφός μου και η ανιψιά μου” λέει η Μαρί Κατιφέ, η αδερφή ενός από τα θύματα της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα που “έφυγε” μαζί με την ανήλικη κόρη του. Οι συγγενείς των θυμάτων δεν σταματούν να αγωνίζονται στη μνήμη των δικών τους που χάθηκαν άδικα.

“Να αποζημιωθούν τα θύματα, οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη. Αυτό έπρεπε να έχει προχωρήσει. Εδώ η άλλη η κυρία έχασε τον άντρα της και το παιδί της. Η άλλη από την Ουκρανία παρ’ ολίγο να ακρωτηριαστεί, έχει να μεγαλώσει ένα παιδάκι. Είναι οικογένειες που πρέπει να έχουν ανάγκη. Αυτές οι οικογένειες πρέπει να αποζημιωθούν. Τα παιδιά του αδερφού μου. Να ξεκινήσουν πάλι. Να κάνουν κάτι. Να πάρουν μια αποζημίωση να ξαναβγάλουν μία λάντζα να δουλέψουν” ανέφερε ο Μίλτος Τρίμης, αδελφός του πλοιοκτήτη της λάντζας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ