Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη μαφιόζικη εκτέλεση στα Γλυκά Νερά – ΒΙΝΤΕΟ

Τις στιγμές του πανικού που έζησαν κατά την μαφιόζικη εκτέλεση του Βασίλη Γρίβα έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά, περιγράφουν οι γονείς που πήγαιναν εκείνη την ώρα τα παιδιά τους στο μάθημα.Μπροστά σε έντρομα μάτια γονέων, καθηγητών και παιδιών, οι δράστες πυροβόλησαν οκτώ φορές το θύμα, ενώ δίπλα του βρισκόταν το παιδί του.«Ήρθε μια μητέρα τρομοκρατημένη και μου είπε ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο»Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας ενός μαθητή του δημοτικού σχολείου στα Γλυκά Νερά, η οποία, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε: «Ήρθε μια μητέρα τρομοκρατημένη και μου είπε ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Φωνάξαμε την αστυνομία και τρέξαμε στο σχολείο. Είδα έναν άνθρωπο πεσμένο μέσα στο αυτοκίνητό του και μου είπαν ότι έπεσαν πέντε σφαίρες».«Μόλις άφηνε το παιδί του στο σχολείο, από τη μία πόρτα έβγαινε το παιδί και από την άλλη τον εκτελούσαν. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών που ήταν στο προαύλιο. Γνωρίζω ότι έχει τραυματιστεί μια μητέρα» συνέχισε η γυναίκα.

«Το συμβάν έγινε πέντε μέτρα από την είσοδο του σχολείου»«Το συμβάν έγινε πέντε μέτρα από την είσοδο του σχολείου» είπε, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ένας άλλος μάρτυρας. «Την ώρα που χτυπούσε το κουδούνι για να μπουν τα παιδιά μέσα, μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και δεκάδων γονέων δύο εκτελεστές, δύο μας είπαν όσοι το είδαν, χτύπησαν. Οκτώ σφαίρες έπεσαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Είδα τις πόρτες ανοιχτές με το θύμα μέσα»«Όταν ήρθα εδώ, είδα τον περιβάλλοντα χώρο να είναι κλειστός και τις πόρτες του αυτοκινήτου ανοιχτές με το θύμα μέσα» είπε χαρακτηριστικά μια αυτόπτης μάρτυρας.«Αυτό που προβληματίζει είναι ότι το γεγονός ότι έγινε κάτι τέτοιο έξω από ένα σχολείο με 395 μαθητές. Είναι τραγικό, δεν έχω λόγια. Για αυτό ας είμαστε πάνω από τα παιδιά μας όσο μπορούμε» συμπλήρωσε η γυναίκα.

«Όλα τα παιδιά τσιρίζανε»«Άφησα το παιδί στο σχολείο, μετά άκουσα τους πυροβολισμούς και όλοι τρέχαμε. Όλα τα παιδιά τσιρίζανε» είπε χαρακτηριστικά μια άλλη μητέρα που ήταν στο σχολείο τη στιγμή της εκτέλεσης.«Μόλις άκουσα τους πυροβολισμούς, έτρεξα από την άλλη πλευρά του σχολείου για να δω αν είναι καλά ο γιος μου» συμπλήρωσε.

«Φοβόμαστε για τα παιδιά μας»«Φοβόμαστε για τα παιδιά μας. Η κόρη μου δεν θέλει να ξαναέρθει στο σχολείο», δηλώνει συγκλονισμένη μία μητέρα δύο παιδιών.«Ερχόμουν να φέρω τον γιο μου που είναι στο νηπιαγωγείο. Η κόρη μου είναι στο ίδιο τμήμα με το παιδί του ανθρώπου που σκοτώθηκε», δήλωσε η μητέρα που ήταν έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Σαλώνων, τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης.Η ίδια δήλωσε συγκλονισμένη από το γεγονός, στο οποίο ήταν παρών το παιδί του θύματος. «Φοβόμαστε για τα παιδιά μας. Τουλάχιστον να είναι μακριά από τα παιδιά μας», τονίζει η μητέρα ενός από τους μαθητές του σχολείου.«Η κόρη μου δεν θέλει να ξαναέρθει στο σχολείο. Δεν θα μιλήσω για το δικό μου παιδί, θα μιλήσω για αυτό το παιδί που είδε να δολοφονούν τον πατέρα του. Πρέπει κάτι να κάνουμε για τα παιδιά μας, μην ξαναγίνει αυτό. Πρέπει να ελεγχθεί η περιοχή και η Αστυνομία να είναι σε κίνηση», πρόσθεσε η γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ