Οι Πυρήνες για την επίσκεψη του Ομπάμα: Να τους χαλάσουμε τη γιορτή

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η αναφορά στον Μπάρακ Ομπάμα από τη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” στην προκήρυξη της οργάνωσης για τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη.

Οι συντάκτες αφού αρχικά περιγράφουν πως τα άτομα της οργάνωσης τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ιπποκράτους στη συνέχεια αναφέρονται στην επίσκεψη του απερχομένου Πρόεδρου των ΗΠΑ στην Αθήνα.

«Η φιέστα της εξουσίας θα μετατρέ��ει την Αθήνα σε μία πόλη υπό στρατιωτική κατοχή, με χιλιάδες μπάτσους στους δρόμους να επιβάλλουν την ισχύ του καθεστώτος. Οι αναρχικοί, ως ο μόνος εσωτερικός εχθρός της εξουσίας, μπορούμε να γίνουμε ο καταλύτης της σύγκρουσης και να τους χαλάσουμε τη γιορτή» γραφούν χαρακτηριστικά στην προκήρυξη τα μέλη των Πυρήνων.

Όλα αυτά την ώρα που ο σχεδιασμός της επίσκεψης του Μπάρακ Ομπάμα έχει τιναχθεί στον αέρα μετά την επίθεση με χειροβομβίδα στην πρεσβεία της Γαλλίας. Ολόκληρη η προκήρυξη των Πυρήνων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org.

Διαβάστε επίσης:

Προς ακύρωση η ομιλία του Ομπάμα από την Πνύκα

Επίθεση στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ