Οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην Πετρούπολη Αττικής, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δώμα 5ου ορόφου, πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Βούτσαλη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο διαμέρισμα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στις εικόνες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού βγαίνει από την πολυκατοικία όπου έχει ξεσπάσει η φωτιά.

φωτιά Πετρούπολη

φωτιά Πετρούπολη

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ