Μεγάλη φωτιά στο Λαγονήσι – Εκκενώθηκαν σπίτια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λαγονήσι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στην περιοχή βρίσκονται πολλά σπίτια και υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση.

Αυτήν την ώρα, στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 19 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ και τέσσερα ελικόπτερα.

Με εισήγηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι που διαμένουν κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν συντονισμένα προς την παραλία της περιοχής. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.

Στο μεταξύ από την αστυνομία διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, από το ύψος της Λ. Καλυβίων, μέχρι την οδό Κρέσνας, καθώς και στην οδό Παπαφλέσσα, από την Λ. Καλυβίων έως την οδό Π. Μέλα.

«Έχουμε εκκενώσει όλη την περιοχή που είναι τα σπίτια, έχουν απομακρυνθεί οι κάτοικοι», είπε στο enikos.gr ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου για τη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 στο Λαγονήσι.

Όπως τόνισε, «έκαψε μεγάλη έκταση γιατί ο αέρας είναι πάρα πολύ δυνατός. Έχει πολύ καπνό και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν έχουν υποστεί ζημιές κάποια σπίτια».

Σύμφωνα με την εκτίμησή του βρίσκονται σε καλό σημείο γιατί υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική και δείχνει να έχει περιοριστεί .

Δείτε τις φωτογραφίες αναγνώστη του enikos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ