Οι πρωταγωνιστές μίας ιστορίας 50 χρόνων που αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ

Megaplant Σχηματαρίου

Μια ιστορία σχεδόν 50 χρόνων γραμμένη από χιλιάδες πρωταγωνιστές. Αυτή είναι η διαχρονική ιστορία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα που λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα χιλιάδες χέρια τα οποία αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στα περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα, που παράγουν και προσφέρουν καθημερινά στην ελληνική αγορά.

Είναι τα χέρια των 1.844 εργαζομένων, 1.150 μικρών και μεγάλων παραγωγών, 4.000 προμηθευτών, συνεργατών και όλων όσοι εργάζονται στα συνολικά 130.000 σημεία πώλησης. Είναι τα σταθερά χέρια των ανθρώπων στις πωλήσεις, που φροντίζουν για κάθε ανάγκη των πελατών, αλλά και τα χέρια εκείνων που εργάζονται στο χονδρεμπόριο ή το λιανεμπόριο και φροντίζουν να φτάνουν τα προϊόντα στους καταναλωτές. Είναι όλοι εκείνοι που ξεκίνησαν με διαφορετικά όνειρα αλλά με το ίδιο πάθος και έγραψαν τις δικές τους μικρές ανθρώπινες ιστορίες που φτιάχνουν την διαχρονική ιστορία της Coca-Cola Τρία Έψιλον & της Coca-Cola.Ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας είναι και ο Νίκος, που ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον ως πωλητής, πριν από περίπου 20 χρόνια και όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και τη δική του πορεία, εξελίχθηκε σε έναν σημαντικό προμηθευτή στην περιοχή του και μεγάλο πελάτη του ευρύτερου κλάδου.

Όλοι αυτοί οι πρωταγωνιστές της ιστορίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον & της Coca-Cola στην Ελλάδα, συνθέτουν μια αλυσίδα αξίας που δημιουργεί ετησίως 924 εκατομμυρίων ευρώ προστιθέμενη αξία, αξία ίση με το 0,5% του ΑΕΠ της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ