Οι πελαργοί δεν πληρώνουν χαράτσι

Ειδικές φωλιές για τους πελαργούς που μαζεύονται κάθε χρόνο στην περιοχή των Βαφεΐκων στον Ν. Ξάνθης τοποθέτησε η ΔΕΗ σε συνεργασία με την Ορνιθολογική Εταιρία.

Η επέμβαση αυτή της ΔΕΗ έγινε μετά τις καταστροφές που υπήρξαν το Φεβρουάριο από την κακοκαιρία  σε αρκετές φωλιές πελαργών που βρίσκονται στις κολώνες της ΔΕΗ.

Όπως παρατήρησαν μάλιστα οι υπεύθυνοι, οι πελαργοί επιμένουν κάθε χρόνο και επιστρέψουν στις ίδιες κολώνες και για το λόγο αυτό η ΔΕΗ τοποθετεί ειδικά καλάθια για να τους διευκολύνει.

Πηγή: xanthipress.gr

 Ειδικές φωλιές για τους πελαργούς που μαζεύονται κάθε χρόνο στην περιοχή των Βαφεΐκων τοποθέτησε η ΔΕΗ Ξάνθης σε συνεργασία με την Ορνιθολογική Εταιρία.

Η επέμβαση αυτή της ΔΕΗ έγινε μετά τις καταστροφές που υπήρξαν το Φεβρουάριο από την κακοκαιρία  σε αρκετές φωλιές πελαργών που βρίσκονται στις κολώνες της ΔΕΗ. Όπως παρατήρησαν μάλιστα οι υπεύθυνοι, οι πελαργοί επιμένουν κάθε χρόνο και επιστρέψουν στις ίδιες κολώνες και για το λόγο αυτό η ΔΕΗ τοποθετεί ειδικά καλάθια για να τους διευκολύνει αφού μόνοι τους δεν μπορούν να τις επισκευάσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ