Οι παράνομες χωματερές φέρνουν πρόστιμα

Σε αγώνα δρόμου θα πρέπει να επιδοθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι Δήμοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να αποφύγουν τα πρόστιμα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Οι παράνομες χωματερές φέρνουν πρόστιμα 

Σε αγώνα δρόμου θα πρέπει να επιδοθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι Δήμοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να αποφύγουν τα πρόστιμα για τη διατήρηση παράνομων χωματερών.

Ενόψει της εκδίκασης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της νέας παραπομπής της Ελλάδας για το θέμα της αποκατάστασης των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ), η Διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας θεωρεί εφικτό στόχο, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, το κλείσιμο των τριών χωματερών που παραμένουν ενεργές εντός των ορίων της και την υποβολή αιτημάτων για τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης άλλων τεσσάρων.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.