Οι κτηνοτρόφοι στην ΕΡΑ Ηρακλείου

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να επισκεφθούν την ΕΡΑ Ηρακλείου, για να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων, κτηνοτρόφοι από τον Σύλλογο των Ανωγείων... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι κτηνοτρόφοι στην ΕΡΑ Ηρακλείου

 

Για τέταρτη ημέρα παραμένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου οι εργαζόμενοι και εκπέμπουν ζωντανό πρόγραμμα, χωρίς διακοπή.

Από το πρωί της Τετάρτης, μέχρι και σήμερα εκατοντάδες πολίτες έχουν περάσει από τα στούντιο και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο εν μία νυκτί της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και παράλληλα τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων.

Το απόγευμα κτηνοτρόφοι από το Σύλλογο των Ανωγείων αναμένεται να βρεθούν στην ΕΡΑ με τυριά, ελιές και παξιμάδια, τα οποία θα προσφέρουν στους εργαζόμενους, για να έχουν να …τρατάρουν τους πολλούς επισκέπτες. Ανάλογη «επίσκεψη» θα κάνουν και οι αρτοποιοί του Ηρακλείου ενώ και άλλοι φορείς και ιδιώτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να κινηθούν αναλόγως.

Η μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΑ Ηρακλείου γίνεται μέσα από τους 105,6 FM και από τους 105,4 με τη βοήθεια του πομπού του ΤΕΙ Κρήτης ενώ και στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση: fm1.teicrete.gr

Πηγή: cretalive.gr