Οι γονείς των θυμάτων του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα ζητούν να αλλάξει το επίθετο του παιδιού

Η οριστική επιμέλεια και η γονική μέριμνα του παιδιού της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας Τσάπα, η οποία σφαγιάστηκε μαζί με τον αδερφό της, στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα, από τον σύζυγό της, ανατέθηκε οριστικά στην οικογένειά της. Το Πρωτοδικείο του Βόλου έκανε δεκτή την πρόταση της Εισαγγελέως ανηλίκων, προκειμένου το ανήλικο αγοράκι να μεγαλώσει στο σπίτι της γιαγιάς του και του παππού του.

Η οικογένεια της Κωνσταντίνας και του Γιώργου έχουν κινήσει μάλιστα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου το παιδί να αλλάξει επίθετο και να λάβει αυτό της οικογένειας Τσάπα, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr.

“Στο παιδάκι βλέπουμε τα πρόσωπα των παιδιών μας”

«Πήραμε την οριστική πλέον επιμέλεια του παιδιού και τη γονική μέριμνα και είμαστε πλέον τυπικά γονείς… στο παιδάκι βλέπουμε τα πρόσωπα των παιδιών μας….Το παιδάκι μεγαλώνει πολύ ευχάριστα μαζί μας, πάρα πολύ, τρεις μήνες τώρα έχει μεγαλώσει απότομα τόσο πολύ το παιδί που…» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας των δύο θυμάτων, Απόστολος Τσάπας.

Το αγοράκι νιώθει ασφάλεια κοντά στον παππού και τη γιαγιά. Μοιάζει να έχει σβήσει από τη μνήμη του τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ο πατέρας του μπήκε στο σπίτι της οικογένειας κρατώντας μαχαίρι και σκόρπισε το θάνατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ