Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το 6χρονο αγόρι που έπεσε από το μπαλκόνι στην Κηφισιά

Το μεσημέρι του Σαββάτου διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Aγλαϊα Κυριακού» ένα 6χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Κηφισιά.

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών το αγόρι έχασε τη μάχη για τη ζωή, σχεδόν ένα 24ωρο μετά το συμβάν. Αν και υπήρχε προστατευτικό πλέγμα στο μπαλκόνι του σπιτιού, το άτυχο παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο. Στη συνέχεια, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε να παραλάβει το παιδί και να το μεταφέρει στο εγγύτερο νοσοκομείο, το ΚΑΤ.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΚΑΤ η κινητοποίηση ήταν άμεση. Ομάδα γιατρών εξέτασε το παιδί, με τη διάγνωση κάθε ειδικότητας να είναι πολύ βαριά. Το αγόρι είχε υποστεί θλάση στους πνεύμονες, ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ είχε αιμάτωμα στην κοιλιά και το περιτόνιο πάνω από τα όργανα.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση και του έγινε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος, ακινητοποιήθηκαν τα κατάγματα και τοποθετήθηκαν σωληνάκια για τους πνεύμονες ώστε να μην συγκεντρωθεί υγρό. Μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του παιδιατρικού νοσοκομείου, αλλά δυστυχώς η νοσηλεία του ήταν σύντομη και με μοιραία έκβαση.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Τραγική κατάληξη για τον εξάχρονο που έπεσε από το μπαλκόνι στην Κηφισιά – ΒΙΝΤΕΟ 

Στην εντατική ο εξάχρονος που έπεσε από το μπαλκόνι στην Κηφισιά – ΒΙΝΤΕΟ

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον εξάχρονο που έπεσε από το μπαλκόνι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ