Οι έμποροι ζητούν από τους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους

Ανοιχτή επιστολή προς τους αγρότες, με την οποία ζητά να σταματήσει το κλείσιμο των δρόμων και το μπλοκάρισμα της κίνησης στη Θεσσαλονίκη επί ώρες, κοινοποίησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Παντελής Φιλιππίδης.

Όπως επισημαίνει, οι έμποροι συμμερίζονται μεν τον αγώνα των αγροτών, αλλά έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και οι ίδιοι μεγάλα προβλήματα, τα οποία οι κινητοποιήσεις αυτού του είδους επιδεινώνουν.

“Μην ξεχνάτε ότι έχουμε απώλεια 350.000 και πλέον επιχειρήσεων από την αρχή της κρίσης. Επί έξι συνεχόμενα χρόνια, ο τζίρος μας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Οι έμποροι και το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου είναι κάθετα αντίθετοι με τα νέα ασφυκτικά ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα. Περιμένουμε με αγωνία τις αποφάσεις και τους χειρισμούς της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε καθημερινά για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των οικογενειών μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια σήμερα να χάσουμε ούτε έναν πελάτη. Για τους λόγους αυτούς πάντα σεβόμενοι τον αγώνα σας, ζητούμε να σταματήσετε το κλείσιμο των δρόμων και το μπλοκάρισμα της πόλης μας επί ώρες” επισημαίνει ο κ.Φιλιππίδης και προσθέτει ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται αντιπαλότητα μεταξύ της κοινωνίας των αγροτών και της κοινωνίας των εμπόρων, καθώς ο αγώνας είναι κοινός.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Έφυγαν οι αγρότες από το υπουργείο – Επέστρεψαν στα μπλόκα – ΒΙΝΤΕΟ

Αποχώρησαν οι αγρότες της Τριφυλίας από το μπλόκο του Καλού Νερού

Παρέμβαση Μαξίμου για τους αγρότες μετά την παραγγελία της Κουτζαμάνη

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.