Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Νεάπολη Λασιθίου

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, στις 00:59 τη νύχτα στη Νεάπολη Λασιθίου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 37 χιλιόμετρα, βόρεια-βορειοανατολικά της Νεάπολης και είχε εστιακό βάθος 15,9 χλμ.

Πάτρα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 22χρονος ποδοσφαιριστής από την Πάτρα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα ανάνηψης του νοσοκομείου του Ρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, πρόκειται για τον Δημήτρη Σκόνδρα, ο οποίος κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην Πάτρα.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή και τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες.

Ο 22χρονος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ατρόμητο Λάππα και Πάτραι, πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ενώ είναι ανιψιός του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πετρούτσου.

Αγρίνιο: 35χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του και στη συνέχεια πήδηξε από την ταράτσα

Συγκλονισμένο είναι το Αγρίνιο από ένα αδιανόητο περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το agriniopress, ένας άνδρας 35 ετών πήδηξε από ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας στην οδό Φιλελλήνων στο Αγρίνιο.

Προέβη στο απονενοημένο διάβημα μπροστά σε κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο, αστυνομικών και πυροσβεστών, ενώ προηγουμένως είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του, ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην ίδια πολυκατοικία.

Για το λόγο αυτό είχε κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική για την κατάσβεση, αλλά και η Αστυνομία. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, στο σημείο όπου είχε πέσει στην οδό Κασινιώτη, κάθετη της Φιλελλήνων.

Βέροια: Θανατηφόρο τροχαίο στο Κομνήνειο – Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – Νεκρός ένας 53χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Κομνήνειο Βέροιας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, 53χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε εκτός δρόμου. Το όχημά του εντοπίστηκε περίπου στις 20:00.

Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Tροχαίας Βέροιας.

Ψαχνά Ευβοίας: Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στον Κολοβρέχτη – Επι ποδός η Πυροσβεστική

Στις φλόγες έχει παραδοθεί υδροβιότοπος στην περιοχή Κολοβρέχτη στα Ψαχνά Εύβοιας έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου. Το μέτωπο αυτή την ώρα μαίνεται ανεξέλεγκτο ενώ οι φλόγες καίνε μέσα σε καλαμιώνα.

Το πυροσβεστικό σώμα κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να περιορίσει το ενεργό μέτωπο το οποίο βρίσκεται κοντά στα πρώτα σπίτια. Παράλληλα ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας.

Βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα evima.gr και οι πρώτες εικόνες από το σημείο της φωτιάς απεικονίζουν το πύρινο μέτωπο.

Τη φωτιά κατάλαβε ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο, κατευθυνόμενος προς Χαλκίδα.

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Ρόδος: Μάχη για την ζωή του δίνει 38χρονος δικηγόρος – Εντοπίστηκε με τραύμα από όπλο στο κεφάλι

Θρίλερ στη Ρόδο. Δικηγόρος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, στο σπίτι όπου διέμενε, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Ροδιακή, από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, φαίνεται ότι ο 38χρονος δικηγόρος πάτησε ο ίδιος την σκανδάλη του όπλου, το οποίο χρησιμοποιείτο για σκοπευτικούς λόγους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Αμέσως, ο 38χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί ήδη η Ασφάλεια Ρόδου, ενώ έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Εύβοια: Μυστήριο με νεκρό άνδρα σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Γιαννίτσι

Νεκρός εντοπίστηκε, πριν από λίγο, άνδρας ηλικίας 7ο ετών σε πλαγιά στην περιοχή Γιαννίτσι στην Εύβοια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr ο άνδρας είχε πάει στο χωράφι του για εργασίες. Όταν πέρασε η ώρα οι συγγενείς τους άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς ωστόσο να τον βρουν με αποτέλεσμα να ενημερώσουν την αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις από συγγενείς και αστυνομικούς εντοπίστηκε νεκρός πεσμένος σε πλαγιά. Παραμένουν άγνωστες, έως τώρα, οι συνθήκες θανάτου του.

Το σημείο όπου ανευρέθηκε είναι δύσβατο και έχει ζητηθεί η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ