Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τραγωδία στην Ξάνθη: Σύγκρουση δύο οχημάτων – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πυροσβεστική, το τροχαίο έλαβε χώρα στο 521ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, κοντά στον κόμβο Βανιάνου Ξάνθης.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Μάλιστα στο ένα επέβαιναν δύο άνδρες, από το οποίο ο ένας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ο άλλος τραυματισμένος.

Στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα με 5 πυροσβέστες.

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: 58χρονη πνίγηκε στην παραλία «Τσαμάκια»

Ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για γυναίκα σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή πλαζ «Τσαμάκια» Μυτιλήνης.

Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την περιοχή, ενώ από στεριά έσπευσαν τρία οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν άνθρωπο να επιπλέει παρασυρόμενο στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον λιμένα Μυτιλήνης. Στέλεχος της οικείας Λιμενικής αρχής έπεσε στη θάλασσα και ανέσυρε μία γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Η ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο που διενεργεί την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 58χρονη ημεδαπή, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Θάνατος λουόμενης στην Βουλιαγμένη

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, από τη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης, 60χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο ανετράπη έπειτα από τρελή πορεία – Πήρε «σβάρνα» τρία αυτοκίνητα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον κεντρικό δρόμο των Καπαριανών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως αναφέρει το «Δια – SOS – τε τη Μεσαρά», ένα αγροτικό όχημα που φαίνεται ότι ανήκει σε ελαιουργείο της περιοχής, έχοντας κατεύθυνση προς Ηράκλειο ακολούθησε μια τρελή πορεία.

Ο οδηγός αφού έχασε, για άγνωστους λόγους, τον έλεγχο του οχήματος «πήρε σβάρνα» τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια τουμπάρισε με το πλάι στη μέση του δρόμου.

Ευτυχώς δεν προέκυψε σοβαρός τραυματισμός και η ζημιά περιορίστηκε στα «στραπατσαρισμένα οχήματα» και… στα νεύρα των διερχόμενων οδηγών, καθώς για πολύ ώρα δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα, παρά τις προσπάθειες της Τροχαίας που ανέλαβε να ρυθμίζει την κίνηση στο σημείο του ατυχήματος.

Αλιβέρι: «Ήμουν μεθυσμένος» υποστήριξε ο 49χρονος που πυροβόλησε το αστυνομικό τμήμα

Άμεση ήταν η σύλληψη του δράστη του πυροβολισμού με κυνηγετικό όπλο κατά του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους του ΑΤ Αλιβερίου, έφτασαν πολύ γρήγορα στην ταυτοποίηση του 49χρονου δράστη ο οποίος πρόσφατα είχε διάφορες παραβάσεις του ΚΟΚ και τον γνώριζαν οι τοπικές αρχές.

Όπως επιβεβαιώνει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δράστης στις 22:55 το βράδυ του Σαββάτου, προσέγγισε πεζός το ΑΤ Αλιβερίου και κάνοντας χρήση κυνηγετικού όπλου που έφερε μαζί του, πυροβόλησε μια φορά προς αυτό, με αποτέλεσμα τη θραύση του υαλοπίνακα προσόψεώς του, ενώ ακολούθως τράπηκε πεζός σε φυγή.

Το σημείο και η γύρω περιοχή γρήγορα γέμισε αστυνομικούς, που ενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Μάλιστα ο χώρος εξερευνήθηκε διεξοδικά από Αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου cal 12 και ένας συγκεντρωτήρας αυτού.

«Ήμουν μεθυσμένος»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lamiareport.gr, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη του, εκείνος φέρεται να τους είπε ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης και με την αφορμή των παραβάσεων που του είχαν βεβαιωθεί, έκανε ότι έκανε. Οι αστυνομικοί βρήκαν να έχει και το κυνηγετικό όπλο με το οποίο φέρεται να πυροβόλησε κατά του ΑΤ και το οποίο κατείχε νόμιμα. Το όπλο κατασχέθηκε, όπως και το αγροτικό με το οποίο διέφυγε από το σημείο που πυροβόλησε.

Σημειώνεται ότι κατά την χρονική στιγμή του πυροβολισμού, δεν υπήρχαν πολίτες εντός του Αστυνομικού Τμήματος και δεν κινδύνευσε, ούτε τραυματίστηκε κανένας Αστυνομικός.

Για αυτό και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 49χρονος είναι μόνο της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Με αυτές θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Αυτό είναι το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη

Νέα Σμύρνη: «Δεν κατάλαβα ότι τραυματίστηκα μέχρι που είδα τα αίματα» κατέθεσε η 32χρονη που γλίτωσε από θαύμα

Συγκλονίζει η κατάθεση της 32χρονης γυναίκας που τραυματίστηκε από σφαίρα κατά την διάρκεια της μαφιόζικης εκτέλεσης με δύο νεκρούς σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής.

Η νεαρή γυναίκα είναι στο νοσοκομείο καθώς χτυπήθηκε από μία σφαίρα ενώ έπινε καφέ στον χώρο με την αδελφή της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η 32χρονη γυναίκα μίλησε στους αστυνομικούς, λέγοντας πως λίγο έλειψε να έχει και η ίδια τραγική κατάληξη:

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί. Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου, αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου. Ευτυχώς που ήμασταν όρθιες, αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ