Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Ηλιούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον «τσαντάκια» που τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο αδίστακτος ληστής, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα  μια ηλικιωμένη και τραυμάτισε σοβαρά ακόμα μία, προκειμένου να τους αποσπάσει τις τσάντες τους.

Οι αιματηρές ληστείες σημειώθηκαν η πρώτη στις 10 Νοεμβρίου και η δεύτερη στις 28 του ίδιου μήνα, σε Ηλιούπολη και Δάφνη. Να σημειωθεί ότι ο δράστης , σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, είναι Αλβανικής καταγωγής και όπως έγινε γνωστό ήταν σεσημασμένος για κλοπή.

Σε βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega ο 36χρονος που δρούσε στη Δάφνη και στην Ηλιούπολη φαίνεται να πλησιάζει, οδηγώντας μηχανάκι, μια 83χρονη γυναίκα. Σταματάει για λίγο, επειδή ερχόταν ένα αυτοκίνητο και μόλις αυτό φεύγει, συνεχίζει την πορεία του.

Όταν πλησίασε την ηλικιωμένη, της άρπαξε την τσάντα, με την άτυχη γυναίκα να πέφτει κάτω και να χτυπά το κεφάλι της από την ένταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δύο ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά της.

Τραγωδία στην Κρήτη: Πήγε για το λάδι της χρονιάς και έπεσε νεκρός

Μία τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας πήγε να πάρει το λάδι της χρονιάς για την οικογένεια του, αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι του ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν σε ελαιουργείο στην Επισκοπή Ηρακλείου, όπου  ένας 53χρονος κατέρρευσε ξαφνικά, όταν έπαθε ανακοπή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των υπολοίπων στο ελαιουργείο.  Εσπευσμένα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρο με δύο διασώστες του ΕΚΑΒ καθώς και το όχημα Άμεσης Επέμβασης με ειδικό γιατρό και διασώστη. Ωστόσο τόσο οι διασώστες όσο και οι γιατροί στάθηκε αδύνατον να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στον άτυχο 53χρονο, ο οποίος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 53χρονο.

Σεισμός 3,3 ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Νέος σεισμός σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νότια Εύβοια.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το μέγεθος του σεισμού 3,3 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 11,5 χλμ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το επίκεντρο της δόνησης είναι στα 9 χλμ. Νοτιοανατολικά των Ζαράκων.

Ναύπακτος: Τραγικό τέλος στην υπόθεση του Παναγιώτη Κυριαζή – Εντοπίστηκε νεκρός

Έπειτα από τέσσερις μήνες αγωνίας, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης του Παναγιώτη Κυριαζή από την Ναύπακτο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός.

Η σορός του 44χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Τρίτη 26 Ιουλίου, βρέθηκε στο Άνω Νεόκαστρο Ναυπακτίας.

Βρισκόταν σε απόσταση διακοσίων μέτρων από εκεί όπου είχε εντοπιστεί λίγες ημέρες νωρίτερα από κυνηγούς τμήμα των οστών του και είχε σταλεί στην ιατροδικαστική της Πάτρας για εξέταση DNA.

Στη σορό αναγνωρίστηκαν από συγγενείς τα παπούτσια και τα ρούχα του.

Οι συνθήκες θανάτου του ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές

Κτηνωδία στη Φολέγανδρο: Έβαλαν δηλητήριο μέσα σε λουκάνικα

Ένα απεχθές και αποτροπιαστικό περιστατικό, που μόνο θυμό κι αγανάκτηση προκαλεί συνέβη στην ήσυχη κατά τα άλλα Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας CycladesLive.gr, κάποιος/α στο νησί μη έχοντας φιλοζωικά αισθήματα, έφτιαξε φόλα δηλητηριάζοντας ένα άκακο σκυλί χωρίς λόγο.

Ο τρόπος που το έκανε είναι το ίδιο αποτρόπαιος και κατακριτέος. Έσκισε τα λουκάνικα στη μέση, βάζοντας μέσα δηλητήριο, και τα πέταξε σε ένα άκακο και μη υποψιασμένο οικόσιτο σκυλί.

Ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία υποβολής μήνυσης κατά αγνώστων και αποστολή των λουκάνικων για ανάλυση, όπως ενημερώνει ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Κουκουλοφόροι βγήκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Εγνατία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, η επίθεση σημειώθηκε στις 2:20. Οι δράστες της επίθεσης βγήκαν από το ΑΠΘ και πέταξαν περίπου δέκα βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς στατικής διμοιρίας, που βρισκόταν μπροστά από την πύλη εμπορευμάτων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απώθησαν τους κουκουλοφόρους με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Προσήχθησαν τέσσερις νεαροί.

Την ώρα της επίθεσης υπήρχε σε εξέλιξη πάρτυ αντιεξουσιαστών στην Πολυτεχνική Σχολή. Λόγω του επεισοδίου διεκόπη για λίγα λεπτά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία.

Περιπέτεια για τρία άτομα: Εγκλωβίστηκαν στον Παρνασσό – Εντοπίστηκαν γρήγορα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πυροσβεστική υπηρεσία για εγκλωβισμό τριών ατόμων, λίγο μετά τις κεντρικές εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, πρόκειται για παιδιά ηλικίας 19 και 20 ετών, τα οποία όπως όλα δείχνουν, θέλησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο. Όμως δεν υπολόγισαν ότι λόγω του όγκου του χιονιού αλλά και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, υπήρχε ο κίνδυνος να εγκλωβιστούν στο βουνό, όπως και έγινε.

Στις 17:45 περίπου το απόγευμα η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση για τον απεγκλωβισμό τους.

Δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας και τέσσερις πυροσβέστες εντόπισαν τους νεαρούς στα 1.500 μέτρα από τις κεντρικές εγκαταστάσεις.

Λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα παιδιά τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ