Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τροχαίο στο Λουτράκι: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο

Τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λουτράκι, με έναν τραυματία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Πυροσβεστική στο enikos.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Στο σημείο επιχείρησαν 5 Πυροσβέστες με 2 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον οδηγό με ελαφρά τραύματα.

Παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο κοντινότερο νοσοκομείο και να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ιωάννινα: Ατύχημα άφησε χωρίς ρεύμα Πωγώνι και Κόνιτσα

Ένα ατύχημα που έγινε στη Βίγλα άφησε χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές στην Κόνιτσα και το Πωγώνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα epiruspost.gr ένα φορτηγό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκοψε καλώδιο στο δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βραχυκύκλωμα και διακοπή ρεύματος.

Το φορτηγό πήρε φωτιά αλλά ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να εξέλθει με ασφάλεια. Από την φωτιά κάηκε ολοσχερώς η καρότσα και οι τέσσερις τροχοί.

Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχει φτάσει συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και σταδιακά η ηλεκτροδότηση αποκαθίσταται.

Ένα ατύχημα που έγινε στη Βίγλα άφησε χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές στην Κόνιτσα και το Πωγώνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα epiruspost.gr ένα φορτηγό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκοψε καλώδιο στο δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βραχυκύκλωμα και διακοπή ρεύματος.

Το φορτηγό πήρε φωτιά αλλά ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να εξέλθει με ασφάλεια. Από την φωτιά κάηκε ολοσχερώς η καρότσα και οι τέσσερις τροχοί.

Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έφτασε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και σταδιακά η ηλεκτροδότηση αποκαθίσταται.

Τροχαίο στη Λάρισα: Αυτοκίνητο μπούκαρε σε τυροπιτάδικο

Απίθανο τροχαίο έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας onlarissa.gr, το συμβάν έγινε επί της Δημάρχου Γεωργιάδου λίγο μετά τις 6 το πρωί, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μία 40χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα προσκρούσει σε άλλο όχημα και να… εισβάλει μέσα σε ένα τυροπιτάδικο.

Από καθαρή τύχη δεν είχαμε κάποιον τραυματία, ενώ στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Λάρισας, η οποία και διερευνά τα αίτια του συμβάντος.

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση αυτοκινήτου με δίκυκλο – Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, αυτοκίνητο συγκρούστηκε λίγο μετά τις 23:20 με δίκυκλο στην οδό Χαλκιδικής με Πέτρου Συνδίκα.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον δικυκλιστή.

Τρόμος στη Χαλκίδα: Άντρας μπούκαρε με μαχαίρι σε μαγαζιά – Έβριζε και απειλούσε

Σκηνικό βγαλμένο από ταινία έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο της Χαλκίδας το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου όταν ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε μαγαζιά, απειλώντας και βρίζοντας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, στο πρώτο μαγαζί μάλιστα που μπούκαρε, σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζόμενων προχώρησε σε σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος τόσο εργαζόμενης στο κατάστημα, όσο και μίας πελάτισσας. Όταν του ζήτησαν να φύγει από το μαγαζί, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί λέγοντας ότι θα τους σφάξει όλους, ενώ τελικά κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το μαγαζί.

Ο 40χρονος δράστης ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την απειλητική του στάση και σε παρακείμενα καταστήματα, τον οποίο εν τέλει κατάφερε να ακινητοποιήσει ένας μαγαζάτορας. Στη συνέχεια στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που τον συνέλαβε, ενώ όπως αποδείχθηκε ο άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ομολόγησε τις πράξεις του ισχυριζόμενος ότι δεν ήξερε τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια μέθης και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείθεται από τα λεγόμενα του και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για εξύβριση, απειλή, παράνομη οπλοφορία και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Φλώρινα: Συναγερμός στην αστυνομία για την εξαφάνιση ηλικιωμένου

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία Φλώρινας όταν κατά τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής όχημα βρέθηκε εγκαταλειμμένο πάνω στις γραμμές του τρένου κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Μεσονησίου με τον οδηγό να έχει εξαφανιστεί.

Το όχημα ανήκει σε ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής που μετά την εύρεση του οχήματος δηλώθηκε από τους οικείους του η εξαφάνιση του.

Οι έρευνες για την εύρεση του οδηγού ξεκίνησαν αμέσως από δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, χωρίς μέχρι τώρα αποτέλεσμα.

Η νύχτα δυσκολεύει το έργο των ομάδων που ψάχνουν τον ηλικιωμένο.

Καλαμπάκα: Δίωξη στον πατέρα για τον θάνατο του 12χρονου κατά τη διάρκεια κυνηγιού

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες πυροβολισμού και θανάτου τελικά 12χρονου παιδιού στην Καστανιά Καλαμπάκας τον περασμένο Φλεβάρη, ενώ εκδόθηκαν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ,ο φάκελος κατατέθηκε στην Εισαγγελέα και ασκήθηκαν διώξεις, αφενός πλημμεληματικού χαρακτήρα σε ένα άτομο για φόνο εξ αμελείας, καθώς εξακριβώθηκε ότι από το όπλο του προήλθε η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι το παιδί, και αφετέρου κακουργηματικού χαρακτήρα στον πατέρα του άτυχου παιδιού για παράβαση του Νόμου περί όπλων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς το περιστατικό είχε συμβεί κατά τη διάρκεια κυνηγιού όπου φέρεται να συμμετείχε και το παιδί.

Τρίκαλα: Προσαγωγή κληρικού για «μαϊμου» διαδικτυακούς εράνους

Στην προσαγωγή ενός κληρικού προχώρησε η Ασφάλεια στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο κληρικός φέρεται τους τελευταίους μήνες να διενεργούσε διαδικτυακούς εράνους για πρόσωπα που δήθεν είχαν ανάγκη. Η τελευταία φορά ήταν στις αρχές της εβδομάδας, όταν η “έκκληση για βοήθεια” δημοσιεύτηκε και σε τοπικά ΜΜΕ.

Ο νεαρής ηλικίας κληρικός  χειροτονήθηκε προ ολίγων μόλις ετών σε άλλη Μητρόπολη των νέων Χωρών της Ελλαδικής Εκκλησίας από Ιεράρχη που δεν είναι πλέον εν ζωή. Επέστρεψε για λίγο σε όμορη Μητρόπολη των Τρικάλων, ωστόσο απομακρύνθηκε από εκεί.

Η Ασφάλεια Τρικάλων μελετά με προσοχή τα δεδομένα και τις καταγγελίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως εμπλέκεται ο κληρικός σε έκνομες πράξεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ