Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό – Σύγκρουση τριών οχημάτων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αττική Οδό μεταξύ των εξόδων 11 και 12.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής, συγκρούστηκαν τρία οχήματα, με αποτέλεσμα το ένα από τα τρία αυτοκίνητα να γυρίσει σχεδόν κάθετα επί του οδοστρώματος.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία σημείωσε καθυστερήσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Κρήτη: Εντοπίστηκε γύπας σε θερμοκήπιο

Ένας εξαντλημένος γύπας εντοπίστηκε στην οροφή ενός θερμοκηπίου στην περιοχή Κόκκινος Πύργος Τυμπακίου, στην Κρήτη και οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν για να τον σώσουν.

Σύμφωνα με το cretapost.gr tο άγριο πτηνό βρέθηκε πάνω σε ένα θερμοκήπιο απέναντι από διαμερίσματα στον Πύργο και ειδοποιήθηκε άμεσα η πυροσβεστική και η δασική υπηρεσία.

Οι περαστικοί που το εντόπισαν αντιλήφθηκαν πως έκανε εμετό και εκτίμησαν ότι πιθανότατα να ήταν δηλητηριασμένο.

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική και η δασική υπηρεσία Μοιρών που περιέθαλψε το άγριο πτηνό.

Εύβοια: Σορός άνδρα επέπλεε στην θάλασσα

Ακόμη περιστατικό πνιγμού στην Εύβοια, με έναν λουόμενο να εντοπίζεται νεκρός στην παραλία Ωρεών.

Σύμφωνα με το evima.gr, την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 ένας 70χρονος εντοπίστηκε από άλλους λουόμενους να επιπλέει νεκρός στη θάλασσα στη παραλία Ωρεών, στη Βόρεια Εύβοια.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πριν από μερικές μέρες, ένας ψαροντουφεκάς ηλικίας περίπου 50 ετών πνίγηκε στην παραλία Θαψά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Το συμβάν έγινε στις 11 το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου, ενώ αμέσως ενημερώθηκε το λιμενικό.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παραθεριστής και είχε πάει μαζί με έναν φίλο του για ψαροντούφεκο. Ξαφνικά ο φίλος του τον είδε χωρίς τις αισθήσεις του και βγήκε στη στεριά καλώντας βοήθεια. Στην παραλία βρίσκονταν γιατροί και προσπάθησαν να του κάνουν μαλάξεις, δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν δεινός κολυμβητής και σύζυγος δύο παιδιών με πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας στον στίβο.

Θεσσαλονίκη: Ένας τραυματίας έπειτα από φωτιά σε οινοποιείο

Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης οινοποιείο στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 από άγνωστη αιτία στο οινοποιείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αρκαδίου και 25ης Μαρτίου, στο Κορδελιό και για την κατάσβεση επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, το οινοποιείο υπέστη υλικές ζημιές, ενώ ένας εργαζόμενος της επιχείρησης υπέστη εγκαύματα στην προσπάθειά του να σβήσει την φωτιά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Λαμία: Καρέ καρέ η «τρελή» κούρσα αυτοκινήτου που κατέληξε σε περβάζι – ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ καρέ καταγράφηκε ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη το πρωί της Τρίτης (29/8) στα Γαλανέικα, στη Λαμία. Ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει με ταχύτητα πάνω σε περβάζι, λίγο μετά το βενζινάδικο που βρίσκεται στο σημείο.

Από σύμπτωση δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς από το συγκεκριμένο σημείο καθημερινά διέρχονται πολλοί πολίτες αλλά και μαθητές των ΕΠΑΛ που διασχίζουν τον συγκεκριμένο δρόμο, ειδικά τα πρωινά. Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι δύο λεπτά μετά το ατύχημα, από το σημείο πέρασαν ένα αστικό λεωφορείο αλλά και ένα βυτιοφόρο.

Ευτυχώς, η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε στις γλάστρες, πριν από τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα λίγο πιο κάτω.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ