Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Αστυπάλαια: Εντοπίστηκε σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων

Ενημερώθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, η Λιμενική Αρχή Αστυπάλαιας, για την ύπαρξη σορού άνδρα σε προχωρημένη σήψη, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Καμπάνα ευρύτερης περιοχής Αγίου Ανδρέα ν. Αστυπάλαιας.

Στη περιοχή μετέβησαν με το σκάφος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΛΕΒΑΤΙΩΤΙΣΣΑ» Τ.Σ. 36, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν και περισυνέλλεξαν την ανωτέρω σορό. Πρόκειται για άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας άγνωστης, ύψους περίπου 1,70 κανονικής σωματικής διάπλασης, έφερε στολή κατάδυσης και μία (01) φιάλη οξυγόνου χρώματος μπλε.

Από το Λιμενικό Σταθμό Αστυπάλαιας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου.

Κρήτη: Θύμα του εκβιαστή αστυνομικού ξεσπά – «Σου ετοιμάζω κάσα»

Αστυνομικός που κατηγορείται ότι εκβίαζε καταστηματάρχες συνελήφθη από τις εσωτερικές υποθέσεις στην Κρήτη, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ο γιος του, επίσης ένστολος. Ένα από τα θύματά του μίλησε για τα όσα βίωσε και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Κατάφερε να νικήσει το φόβο της και να βοηθήσει τους αδιάφθορους να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον αξιωματικό που κατηγορείται για εκβιασμούς, προστασίες, απειλές, μέχρι και ότι έσβηνε κλήσεις με το αζημίωτο.

«Θα ήθελα να τους πω να μη φοβούνται, να βρίσκουν το θάρρος και το κουράγιο που είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο, να μιλούν νωρίς να προλαβαίνουν τέτοια φαινόμενα για να μην υποφέρουν περισσότεροι άνθρωποι», δήλωσε στο Star και διηγήθηκε τη δική της ιστορία:

«Σε έναν διαγωνισμό δημοτικό, πλειοδοτικό είχε έρθει με κάποιον τρίτο για να συμμετάσχει και αυτός στον διαγωνισμό και μας εκβίασε ότι θα ανεβάσει την τιμή εκκίνησης της άδειας λειτουργίας πάνω από 10.000 ευρώ ή θα έπρεπε να υποκύψουμε στον εκβιασμό του και να του δώσουμε 30.000 ευρώ».

Ο αστυνομικός φέρεται ότι πήρε ακόμη και 120.000 ευρώ από έναν πρώην δικηγόρο, προκειμένου να τον προστατέψει, καθώς κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα από μια υπόθεση που είχε χειριστεί.

Πώς έπιασαν τον αστυνομικό «εκβιαστή»

Στελέχη των εσωτερικών υποθέσεων συνεργάστηκαν με ένα από τα θύματα του αξιωματικού, προσημείωσαν 7.900 ευρώ τα οποία και άφησε το θύμα έξω από το σπίτι του 54χρονου. Ο γιος του κατηγορούμενου, ο οποίος υπηρετεί και αυτός στην αστυνομία, άνοιξε την πόρτα, σύμφωνα με πληροφορίες, και πήρε τα χρήματα.

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον αξιωματικό, αλλά και τον 29χρονο γιο του. Μάλιστα, φέρεται ότι μεταξύ άλλων είπε στους συναδέλφους του: «Θα έρθω στο σπίτι σου μ… και θα σε γ… και εσένα και τα παιδιά σου. Δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες. Σου ετοιμάζω κάσα».

Αστυνομικοι εκαναν εφοδο και συνελαβαν τον αξιωματικο αλλα και τον 29 χρονο γιο του.Μαλιστα φερεται οτι μεταξυ αλλων ειπε στους συναδελφους του.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι εκβίασε τέσσερα άτομα, ενώ πήρε χρήματα και από έναν οδηγός φορτηγού, προκειμένου να του σβήσει μια κλήση της τροχαίας.

Κέρκυρα: Αναστάτωση στο αεροδρόμιο έπειτα από αναφορές για πρόβλημα σε αεροσκάφος

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, έπειτα από αναφορές για ένδειξη προβλήματος σε αεροσκάφος με 221 επιβαίνοντες από την Λειψία.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Πυροσβεστικός Σταθμός του αεροδρομίου ειδοποιήθηκε από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου, ότι αεροσκάφος Airbus A321 με 221 επιβαίνοντες (214 επιβάτες και 7 άτομα πλήρωμα)  που εκτελούσε το δρομολόγιο Λειψία – Κέρκυρα, κατά την προσέγγιση στο νησί, δήλωσε «ανησυχητική κατάσταση» λόγω ένδειξης προβλήματος στο σύστημα του ριναίου τροχού.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, άμεσα κινητοποιήθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα -τρία του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού και ένα του 1ου- που προσέτρεξαν για συνδρομή καθώς και ένα βοηθητικό όχημα διοίκησης με συνολικά 14 άνδρες.

Λίγη ώρα αργότερα, ο συναγερμός έληξε, καθώς το αεροσκάφος προσέγγισε το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και προσγειώθηκε κανονικά, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε η 8χρονη που διέμενε στην «Κιβωτό της Αγάπης»

Έφυγε από τη ζωή ένα 8χρονο κορίτσι, που διέμενε στην «Κιβωτό της Αγάπης» και το απόγευμα της Τρίτης μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα.

Παρά την «μάχη» που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Σύμφωνα με το pelop.gr, το κοριτσάκι που διέμενε στην «Κιβωτό της Αγάπης», αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο Καραμανδάνειο έχει μεταβεί και η Αστυνομία προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Πέθανε ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης – Οι επιτυχίες και το τελευταίο τραγούδι του – ΒΙΝΤΕΟ

Πέθανε σήμερα ο λαϊκός τραγουδιστής, Τόλης Τσιμογιάννης, που έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τα τραγούδια  «Κρύβε λόγια» και «Και κάνεις και ζημιές».

Ο Τόλης Τσιμογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Ο μεγάλος του αδελφός εργαζόταν σαν μουσικός έτσι και ο ίδιος ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι, πλάι σε μεγάλα ονόματα, του λαϊκού τραγουδιού. Το 1983 έκανε και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σ΄ αγαπώ παντοτινά», ενώ το 1984 κυκλοφορεί το δίσκο «Μα δεν ήρθες εσύ». Για 5 χρόνια έκανε περιοδεία στην Αμερική και επέστρεψε το 1989 στην Ελλάδα για να καταξιωθεί επαγγελματικά.

Την επόμενη χρονιά το 1990 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Κρύβε λόγια» με το θρυλικό «Και κάνεις και ζημιές». Θα ακολουθήσουν άλλες επτά δισκογραφικές δουλειές με μεγάλες επιτυχίες. Για κάποια χρόνια είχε εγκαταλείψει το τραγούδι αλλά το 2013 έκανε την επιστροφή του στις πίστες.

Πριν από έναν μήνα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του σε στίχους και μουσική δική του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ