Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Πάτρα: Πλημμύρισαν δρόμοι από την έντονη βροχόπτωση – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τις τελευταίες ώρες την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, με τα πρώτα προβλήματα από την νεροποντή να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με τον tempo24.news, σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Πανεπιστημιούπολη και στην περιοχή πίσω από το Στάδιο Τόφαλος, με το νερό να έχει φτάσει στο ύψος του πεζοδρομίου και τα οχήματα να κινούνται με τεράστια δυσκολία.

Πάτρα Καταιγίδα

Προβλήματα εντοπίζονται και στην περιοχή της Αγυιάς, στη συμβολή των οδών Αρέθα και Νοταρά, όπου ο δρόμος έχει πλημμυρίσει και η ποσότητα του νερού δεν μπορεί να παροχετευτεί στα φρεάτια. Λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, δεκάδες ήταν οι κλήσεις κατοίκων και διερχομένων από την περιοχή, προς την Πυροσβεστική, προκειμένου να συνδράμει στην απάντληση του νερού. Η διέλευση των οχημάτων από το σημείο γίνεται με αρκετά μεγάλη δυσκολία.

Πάτρα Καταιγίδα

Πάτρα Καταιγίδα

Πάτρα Καταιγίδα

Κρήτη: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας καυστικό υγρό

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει απόψε 15 Νοεμβρίου ένας 44χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, το περιστατικό συνέβη σε γειτονιά του Ατσαλένιου. Τον άνδρα εντόπισε η μητέρα του, η οποία διαπίστωσε ότι ο γιος της είχε πιεί ποσότητα καυστικού υγρού. Έντρομη ειδοποίησε τις αρχές. Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σπίτι του 44χρονου και το παρέλαβε σε καλή κατάσταση, όπως αναφέρουν, οι πληροφορίες και τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία

Χανιά: Πυροβόλησε με αεροβόλο την γάτα του γείτονά του

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Χώρας, στα Χανιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του zarpanews.gr, ένας 74χρονος άνδρας πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο την γάτα του γείτονά του, το πρωί της Τρίτης.

Το γατάκι υποβλήθηκε σε χειρουργείο και, ευτυχώς, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο ιδιοκτήτης της γάτας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου φερόμενου ως δράστη.

Τραγωδία στην Λάρισα: Μαθητής «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή

Ένας 18χρονος μαθητής που φοιτούσε στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καθηγητές και μαθητές από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας, υπογραμμίζονται τα εξής:

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος Μαθητού του Σχολείου μας Δημητρίου Γκορζόβαλου, για την αδόκητη απώλειά του.

Λάρισα: Επιτέθηκαν με λοστό σε επιχειρηματία

Επίθεση με λοστό δέχτηκε ένας επιχειρηματίας το βράδυ της Τρίτης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 20.00 λίγο έξω από τη Λάρισα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης δέχτηκε επίθεση από δύο άνδρες με λοστό. Ο άτυχος επιχειρηματίας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι .

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες βρίσκονται στην αναζήτηση των δύο δραστών.

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε ξαφνικά 62χρονη ενώ μάζευε ελιές

Θρήνος στο χωριό Βούνοι του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην κεντρική Εύβοια, από τον ξαφνικό θάνατο γυναίκας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, πρόκειται για 62χρονη γυναίκα η οποία την ώρα που μάζευε ελιές αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διασώστες που προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στη άτυχη γυναίκα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Το ασθενοφόρο μετέφερε του ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη 62χρονη στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο χωριό επικρατεί θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο της συγχωριανής τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ