Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Χαλκίδα: Σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Αρτάκη – Σύγκρουση τριών οχημάτων – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουλίου στα Δύο Βουνά στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema.gr, ο οδηγός ενός οχήματος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα άλλο όχημα καθώς και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας και περιπολικό της Τροχαίας.

Λίγη ώρα αργότερα έσπευσαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

Ρόδος: Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου «Γκίνας»

Τη σορό ενός άνδρα, σε προχωρημένη σήψη περισυνέλεξε το Σάββατο το Λιμενικό, από τη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου «Γκίνας» στη Ρόδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, ενημερώθηκε το μεσημέρι για την ύπαρξη σορού σε στάδιο προχωρημένης σήψης, στην θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου «ΓΚΙΝΑΣ».

Η σορός περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ρόδου. Πρόκειται για άνδρα, ύψους περίπου 1,70 με 1,80, κανονικής σωματικής διάπλασης, ενώ φορούσε γκρι κάλτσες και λευκό φανελάκι.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

Εύβοια: Αιματηρό επεισόδιο στα Πολιτικά – Διαπληκτίστηκαν και τον χαράκωσε στα χέρια

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Πολιτικά Ευβοίας, κατά την διάρκεια λαϊκής μουσικής βραδιάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, λίγο μετά τις 02:00 σημειώθηκε διαπληκτισμός, για αγνώστους λόγους, μεταξύ δυο ανδρών, όταν ο ένας εκ τον δυο έσπασε ένα μπουκάλι και με τα γυαλιά χαράκωσε τον δεύτερο εμπλεκόμενο στα χέρια.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και αρκετοί παρευρισκόμενοι απομακρύνθηκαν σοκαρισμένοι από το σημείο.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία και ο δράστης οδηγήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ το θύμα οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Χαλκίδα: Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Νέα Αρτάκη – Παραβίασε το STOP και παρέσυρε έναν 17χρονο οδηγό μηχανής

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιουλίου στη Νέα Αρτάκη Χαλκίδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα evima.gr, ένας οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε το STOP και παρέσυρε έναν 17χρονο οδηγό μηχανής, κοντά στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρόλο που είδε τον 17χρονο σοβαρά τραυματισμένο ανέπτυξε ταχύτητα έφυγε σύμφωνα με όσα αναφέρουν άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο άτυχος ανήλικος οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στο Αίγιο

Σεισμός μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Αίγιο.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 7 χλμ. ΒΑ του Αιγίου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 11,2 χλμ.

Hellenic Train: Κανονικά τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα- – Βόλος από την Κυριακή

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Κυριακή 30/7/2023, επανέρχονται κανονικά τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών στο τμήμα Λάρισα- Βόλος.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω δρομολόγια:

  • 11572 (Λάρισα- Βόλος), ώρα αναχώρησης 06:25
  • 11574(Λάρισα- Βόλος), ώρα αναχώρησης 09:00
  • 11576 (Λάρισα- Βόλος), ώρα αναχώρησης 12:25
  • 11578 (Λάρισα- Βόλος), ώρα αναχώρησης 14:35
  • 12570 (Λάρισα- Βόλος), ώρα αναχώρησης 16:40
  • 12572 (Λάρισα- Βόλος), ώρα αναχώρησης 18:50
  • 11573 (Βόλος- Λάρισα), ώρα αναχώρησης 07:40
  • 11575 (Βόλος- Λάρισα), ώρα αναχώρησης 10:50
  • 11577 (Βόλος- Λάρισα), ώρα αναχώρησης 13:25
  • 11579 (Βόλος- Λάρισα), ώρα αναχώρησης 15:35
  • 12571 (Βόλος- Λάρισα), ώρα αναχώρησης 17:45
  • 12573 (Βόλος- Λάρισα), ώρα αναχώρησης 19:50

Πάτρα: Τη Δευτέρα η κηδεία της 14χρονης Χριστίνας – Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειάς της

Συγγενείς, και φίλοι στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη Χριστίνα που χάρισε ζωή με τον θάνατό της. Η κηδεία της 14χρονης θα τελεστεί τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η οικογένεια της 14χρονης Χριστίνας παρακαλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους.

Η 14χρονη Χριστίνα έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου, οπότε και έπεσε θύμα τροχαίου, στην περιοχή του Ρίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με ΙΧ.

Τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της πολυαγαπημένης τους Χριστίνας δίνοντας ζωή σε συναθρώπους μας, πήραν οι γονείς της.

Από τα ξημερώματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου ξεκίνησε η διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας που έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου.

Τραγωδία στη Χαλκίδα: 74χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία του Λευκαντίου

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, το πρωί του Σαββάτου, από την θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου του Δήμου Χαλκιδέων μια 74χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα τον τραυμάτισε στο πόδι – «Αν ήμουν λίγο πιο μπροστά θα με πετύχαινε στο κεφάλι»

Ένας ακόμη τραυματισμός από αδέσποτη σφαίρα σημειώθηκε στα Άνω Λιόσια, την ώρα που το θύμα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Η σφαίρα πέτυχε τον άτυχο άνδρα στο γόνατο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Σκύβω να πιω τον καφέ και με το που σηκώνω το κεφάλι, ακούω τρεις πυροβολισμούς. Δεν ήταν από τα Άνω Λιόσια, ήταν από το Ζεφύρι και με το που σηκώνω το κεφάλι κατευθείαν καρφώνεται η αδέσποτη σφαίρα πάνω από το γόνατο».

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος εάν ήταν «λίγο πιο μπροστά εκείνη την ώρα» η βολίδα θα μπορούσε να τον έχει τραυματίσει είτε στο γόνατο, είτε στο κεφάλι.

Βλέποντας το πόδι του μέσα στα αίματα άρχισε να καλεί σε βοήθεια: «με έπιασε πανικός εκείνη την ώρα. Ο φίλος μου φώναζε, βγήκαν οι γείτονες οι οποίοι πήραν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ήρθαν γρήγορα τα παιδιά με τις μηχανές». Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από 3 μέτρα ύψος την ώρα που εκτελούσε εργασίες – ΒΙΝΤΕΟ με την επιχείρηση διάσωσης

Από μεγάλο ύψος στην Αγία Πελαγία στη Κρήτη έπεσε 55χρονος άνδρας σήμερα (29/7), την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίας. Έντονη ήταν η κινητοποίηση των αρχών, για την διάσωση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ένας 55χρονος την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μονοναύτη, άγνωστο πως, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 3 περίπου μέτρων σε βράχια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση με τους περιοίκους να ειδοποιούν τις αρχές. Άμεσα έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής με 7 άντρες και δύο οχήματα της της 3ης ΕΜΑΚ και 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού. Λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την διάσωση από το flashnews:

 

Πηγή: Cretapost
Πηγή: Cretapost

 

Πηγή: Cretapost
Πηγή: Cretapost

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ