Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

news Ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Ρέθυμνο: Πήγαν να διαρρήξουν χρηματοκιβώτιο του δήμου, αλλά τα χρήματα ήταν στην… τράπεζα

Διάρρηξη χωρίς… αποτέλεσμα στο Ρέθυμνο, καθώς το χρηματοκιβώτιο της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου ήταν άδειο.

Απόπειρα διάρρηξης της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης, στο ‘Αδελε, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον Δήμο, επίδοξοι διαρρήκτες έσπασαν με πέτρα το παράθυρο του ταμείου της υπηρεσίας στο Ρέθυμνο και επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο. Ο συναγερμός λειτούργησε κανονικά και η εταιρεία φύλαξης ειδοποίησε την αστυνομία Ρεθύμνου, η οποία εξετάζει την υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, οι διαρρήκτες μάλλον στόχευαν αποκλειστικά στο περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου αφού δεν απέσπασαν άλλα στοιχεία υλικοτεχνικής υποδομής από το χώρο.

Με την ευκαιρία πάντως του ατυχούς περιστατικού, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Στέλιος Σπανουδάκης, ενημερώνει τους συμπολίτες του ότι με τη λήξη του εργάσιμου ωραρίου, τα ημερήσια έσοδα της υπηρεσίας κατατίθενται στην τράπεζα όπου διατηρεί λογαριασμό ο δήμος Ρεθύμνης. Ως εκ τούτου, το χρηματοκιβώτιο είναι άδειο, ελπίζοντας όπως είπε επίσης, το θλιβερό περιστατικό να μην επαναληφθεί.

Κρήτη: Τράγος χτύπησε 8χρονο παιδί – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τράγος τραυμάτισε ένα 8χρονο αγόρι στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται ένα 8χρονο παιδί από χωριό του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη έπειτα από χτύπημα που του προκάλεσε τράγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Creta24, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το κατσίκι χτύπησε με δύναμη το παιδί τραυματίζοντάς το στην περιοχή του αυχένα.

Το αγοράκι λιποθύμησε, ενώ όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό «πάγωσαν». Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε επιβεβλημένη η εσπευσμένη διακομιδή του σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας πέθανε ανήμερα της γιορτής του – Έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ

Επιχειρηματίας στο Ηράκλειο πέθανε στον ύπνο του, ανήμερα της γιορτής του.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η επιχειρηματική κοινότητα του Ηρακλείου μετά τον θάνατο ενός επιχειρηματία μόλις 48 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, ο άτυχος 48χρονος κοιμήθηκε το βράδυ του Αγίου Δημήτριου -ανήμερα της ονομαστικής του εορτής- και δεν ξύπνησε ποτέ.

Η σύζυγος του, σε κατάσταση σοκ, είδε ξαφνικά τον άνδρα της νεκρό, δίπλα της, στο κρεβάτι. Απαρηγόρητη, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια της.

Ο 48χρονος αφήνει πίσω του ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει την αιτία θανάτου του 48χρονου.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 3:00 το μεσημέρι στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Αχαρνών

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο enikos.gr, η φωτιά σημειώθηκε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, επί της οδού Αχαρνών, ενώ, ξεκίνησε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν υπάρχουν θύματα. Στο σημείο, αυτή την ώρα, επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ιωάννινα: Στην φυλακή ο καθηγητής μουσικής για ασελγείς πράξεις σε 12χρονη

Ποινή κάθειρξης 6χρόνων και 10 μηνών για ασέλγεια και κατάχρηση σε ασέλγεια, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων σε 60χρονο καθηγητή μουσικής.

Ο καθηγητής από τον Νοέμβριο του 2016 έως τις 19 Ιανουαρίου 2017, ασελγούσε σε 12χρονη μαθήτρια του, η οποία το αποκάλυψε τότε στους γονείς της και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια με αναστολή στο Εφετείο. Οι μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστήριξαν, πως η συμπεριφορά του καθηγητή δεν συνάδει με τα όσα σοκαριστικά κατέθεσε η 18χρονη σήμερα κοπέλα.Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του. Μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου ο 60χρονος θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στην φυλακή.

«Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η οικογένεια είχε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και νιώθει δικαιωμένη. Τα θύματα σεξουαλικών αδικημάτων περνούν έναν Γολγοθά. Όσο μικρότερα είναι τα θύματα τόσο μεγαλύτερος είναι ο Γολγοθάς» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της μαθήτριας και της οικογένειάς της Δημήτρης Μπούκας.

«Μόνο και μόνο που η κόρη μου δικαιώθηκε είμαι ικανοποιημένη. Για μας έκλεισε μία δυσάρεστη περιπέτεια έξι ετών. Οι μνήμες του παιδιού δεν διαγράφονται. Ήταν μία εμπειρία που δεν πρέπει να την κυνηγάει αλλά δεν ξεχνιέται και εύκολα» ανέφερε η μητέρα του 18χρονου σήμερα κοριτσιού.

Exit mobile version